Рецепт Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами

Рецепт Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Це прекрасне блюдо для вечері: воно поєднує в собі і гарнір, і овочі, і морепродукти. Готується дуже просто і швидко. Заходьте і дивіться, як приготувати спіральки з цукіні, морквою і кальмарами.

опис приготування:

блюдо просте, але в той же час дуже смачне і ситне. Макарони можна використовувати не тільки у вигляді спіральок, овочі можна трохи змінити (взяти інші), як і морепродукти.

  • макарони— 300 грам(фузіллі, у вигляді спіральок)
  • кальмар— 2 штуки(тушка)
  • морква— 1 штука
  • Cukini— 1 штука
  • Вершкове масло— 20 грам
  • часник— 1 зубчик
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 1 1. морква, часник і цукіні почистіть і наріжте соломкою.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 2 2. Кальмари почистіть і наріжте соломкою.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 3 3. Фузилли відваріть в підсоленій воді.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 4 4. злийте воду, додайте вершкове масло.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 5 5. На сковороді обсмажте овочі з додаванням олії.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 6 6. Додайте кальмари і обсмажуйте пару хвилин. Не забудьте посолити.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 7 7. додайте фузіллі, все перемішайте і обсмажте ще пару хвилин.

Спіральки з цукіні, морквою і кальмарами - фото крок 8 8. Смачного!

Подібні рецепти

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Форшмак єврейський класичний

Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...

Спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою

Спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою

Ці спіральки прийнято їсти гарячими, вмочуючи в соус, приготований на основі майонезу, сметани і кетчупу. Про нього я розповім вам трохи пізніше. Отже, давайте спечемо спіральки! опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати спіральки з тесту з сирно-томатної начинкою...

Фаршировані цукіні

Фаршировані цукіні

Покроковий рецепт приготування фаршированих цукіні. Красиве і дуже смачна страва до святкового столу. опис приготування: цукіні— 8 штук помідори— 3 штуки Мал— 200 грам м'ясний фарш— 700 грам часник— 3 зубчики цибулина— 2 штуки яйця— 2 штуки яловичий бульйон— 250 мілілітрів тертий сир— 50 гр...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Фаршировані квітки в цукіні

Фаршировані квітки в цукіні

Рецепт смачної закуски з рисом, цукіні і оливковою олією. опис приготування: Виріжте тичинки з кожної квітки і видаліть листочки з кожного чашолистка. Кожна квітка обережно і ретельно промивається. Рис також промийте і дайте стекти рідини. Залийте його окропом, додайте сіль, після чого варіть ...