Рецепт Фріттата з грибами і шпинатом

Рецепт Фріттата з грибами і шпинатом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв.
Рідко в нашій родині трапляється ранок без яєчного блюда. Коли звичайні яєчні і омлети починають набридати, варто звернутися до нових рецептами. І, як часто трапляється, рецепт я знайшла в італійській кухні.

опис приготування:

наприклад, недавно я вивчила, як приготувати фриттату з грибами і шпинатом. Спочатку деякі інгредієнти підсмажують на сковороді, а потім заливають їх і відправляють в духовку. Експериментувати зі складовими не забороняється: можете додати ковбасу, фарш, брокколі і т.д. У підсумку виходить ситне і ніжне за текстурою блюдо.

  • напівтвердий сир— 110 грам
  • печериці— 180 грам
  • шпинат— 60 грам
  • вершки— 120 мілілітрів
  • помідор— 1 штука
  • яйце— 4 штуки
  • багет маленький— 1 штука
  • Соус "; Песто"  — 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2,5 чайних ложки
Фріттата з грибами і шпинатом - фото крок 1 1. Для початку промиті гриби наріжте слайсами, а помідор - кружальцями. Багет наріжте скибочками. шпинат нарвіть, попередньо його промивши. Яйця збийте з сіллю, вершками, здебільшого порізаного сиру і перцем.

Фріттата з грибами і шпинатом - фото крок 2 2. Потім в сковороді розігрійте масло, обсмажте в ньому гриби протягом 5 хвилин, помішуючи. Потім додайте шпинат. готуйте ще 30 секунд. Після цього видаліть зайве масло.

Фріттата з грибами і шпинатом - фото крок 3 3. У круглу посуд для випічки викладіть гриби зі шпинатом. Влийте яєчну масу. Зверху розкладіть помідор і сир.

Фріттата з грибами і шпинатом - фото крок 4 4. Далі відправте блюдо в духовку на 16-18 хвилин при 190 градусах. Багет змастіть маслом, сіллю і перцем. Надішліть його також пекти в духовку, тільки на 7 хвилин.

Фріттата з грибами і шпинатом - фото крок 5 5. Подавайте фриттату з соусом "; Песто" і хрустким багетом. Смачного!

Подібні рецепти

Фріттата з картоплею

Фріттата з кукурудзою і шпинатом

Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...

Фріттата з куркою

Фріттата з куркою

яскрава, повітряна і надзвичайно смачна фріттата з курячим м'ясом і овочами. Хочете спробувати? Так чого ж ви чекаєте, давайте приготуємо її! опис приготування: Фріттата з куркою готується в кілька етапів. Курку треба відварити, овочі обсмажити. Потім слід приготувати соус. Викладаємо все в по...

Фріттата в мультиварці

Фріттата в мультиварці

Фріттата - блюдо з яєць в італійському стилі, доповнене різними інгредієнтами, в числі яких може бути м'ясо, сир, овочі або паста. Сьогодні ми будемо готувати фриттату в мультиварці. опис приготування: Для фріттати треба збити яйця з молоком і спеціями. У чаші мультиварки розпустити масло, зле...

Грецький пиріг з сиром і шпинатом

Грецький пиріг з сиром і шпинатом

захотілося пирога, але не хочеться витрачати час на приготування тіста? Візьміть готове тісто "; Філо" і приготуйте чудовий пиріг з соковитою начинкою! опис приготування: Дуже смачний пиріг, який до того ж готується дуже просто. Я пропоную приготувати начинку з двох видів сиру, шпинату, горіхі...

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Спагеті сквош з фрикадельками і шпинатом

Рецепт приготування спагетті сквош з цибулею, часником, фрикадельками з індички, грибами і шпинатом. опис приготування: Спагеті сквош - вид гарбуза, м'якоть якої при запіканні розділяється на волокна, нагадують спагетті. Це відмінна низькокалорійна заміна макаронів. спагетті сквош— 1 штука(б...