Рецепт Sparzha, запечена в духовці

Sparzha, запечена в духовці, делается элементарно. Всього кілька хвилин, чтоб помыть ее и уложить на противень. Духовка сама все приготовит. Sparzha — отличный полезный гарнир к любому блюду.
опис приготування:
Спаржу запекают в духовке 15 хвилин при 175 градусах. Духовку сначала нужно разогреть до заданной температуры. Спаржу на лист укладывают в один слой. Готовая спаржа имеет мягкую вялую структуру с выраженным ароматом. Если спаржу сильно обезводить, то она станет волокнистой и грубой. якщо сумніваєтеся, пробуйте во время приготовления! Успіхів і приємного апетиту!
- Sparzha— 450 грам
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком



Подібні рецепти

Фарширована гарбуз, запечена в духовці з рисом
Оригінальна подача улюбленої дитячої каші. Солодка і ароматна , смачна каша з гарбуза з цукатами і медом. те, як приготувати фаршировану гарбуз, запечену в духовці з рисом, я опишу нижче. дивіться! опис приготування: гарбузову кашу, приготовлену по даним рецептом подають гарячою і прямо в гарб...

Скумбрія, запечена в духовці
Якщо любите скумбрію, то скумбрія, запечена в духовці, вам обов'язково припаде до смаку. досить просте, але в той же час оригінальне блюдо — рекомендую спробувати! опис приготування: У нашій родині скумбрія завжди користується дуже великим успіхом. Скумбрію ми їмо в самому різному вигляді — хо...

Горбуші, запечена в духовці
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...

Яловичина, запечена в духовці з сиром і помідорами
Хочу поділитися цікавим рецептом приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Запікається яловичина в формі закусочних рулетиків. опис приготування: Це простий рецепт приготування яловичини, запеченої з сиром і помідорами. Насправді при наявності готового м'яса можна обійтися і без ...

Яловичина, запечена в духовці
Що може бути корисніше, ніж яловичина, ще й запечена? ніякого жиру, один суцільний білок:) рекомендую рецепт, як приготувати яловичину, запечену в духовці. І на обід, і на вечерю - відмінне блюдо! опис приготування: М'ясо необхідно використовувати виключно свіже, не морожене. Час приготування...