Рецепт Хліб «Garmoška» на пиві з сиром

Рецепт Хліб «Garmoška» на пиві з сиром
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це оригінальний хліб з незвичайним смаком стане обов'язковим у вашому меню і одним з ваших улюблених! Вершкове масло, гірчичний, паприка і тертий сир в якості начинки… що може бути краще?

опис приготування:

Якщо ви шукаєте новий рецепт оригінального хліба, пропоную дізнатися, як приготувати хліб "; Гармошка" на пиві з сиром. Хліб на житнього борошна є не тільки ароматним, але і корисним, а розлучені в пиві дріжджі дадуть приємний аромат цієї випічці. Обов'язково посипте хліб тертим сиром, щоб смуги тесту добре скріпилися між собою і були більш ситними. Гірчична начинка дає особливий смак цього хліба, завдяки чому він легко може стати улюбленим у вашій родині.

  • дріжджі пресовані— 20 грам
  • борошно житнє— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 400 грам
  • Вершкове масло— 70 грам(30 г в тісто, 40 г в начинку)
  • сир тертий— 150-170 грам
  • пиво— 250 мілілітрів
  • Олія рафінована рослинна— 40 мілілітрів
  • цукор— 4 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Гірчиця зернова— 1-2 Ст. ложок
Хліб & Quot; Garmoška 4. На першу смугу викладіть тертий сир і прикрийте другий смугою. На неї також викладіть тертий сир і прикрийте третьої смугою. Повторіть з усіма смугами.


Подібні рецепти

Яловичина тушкована в пиві з цибулею

Хліб «Garmoška» з горіховою начинкою

Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином. опис приготування: Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аро...

Стейк, маринований в пиві

Стейк, маринований в пиві

Рецепт приготування яловичого стейка, маринованого в пиві і вустерширського соусі, з зеленою цибулею, орегано і тьма. опис приготування: Поєднання пива і Вустершірского соусу надають м'ясу неповторний пряний смак. Соковитий ароматний яловичий стейк добре подавати з картопляним пюре. яловичий...

Яловичина в пиві

Яловичина в пиві

Неймовірно м'яке і ніжне м'ясо, приготоване таким незвичайним способом: за допомогою пива. Спробуйте і ви не залишитеся розчаровані його надзвичайним смаком. опис приготування: Рецепт приготування яловичини в пиві цікавий не тільки тим, що тут ми будемо використовувати пиво в якості одного з о...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами

Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику. опис приготування: Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод. свинини— 1,8-2,2 кілограма ...