Рецепт Шоколадне гато

Рецепт Шоколадне гато
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
шоколадне гато — це такий дуже простий, але дуже смачний французький шоколадний пиріг. Виходить дуже м'яким і ніжним, а готується з простих інгредієнтів. Спробуйте!

опис приготування:

шоколадне гато — один з найулюбленіших пирогів французьких господинь, тому що готується він елементарно, а результат виходить таким, що не соромно і дорогим гостям на стіл поставити. У нас вдома шоколадне гато, або просто французький шоколадний пиріг, теж користується великим успіхом — ніжний і м'який, він просто тане в роті. А вже як він поєднується з чашкою хорошої кави…

  • яйце— 2 штуки
  • Вершкове масло— 200 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • ванільний екстракт— 1,5 чайних ложки
  • ванільний екстракт— 1,5 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Цукрова пудра— — За смаком(для посыпки)
шоколадне гато - фото крок 1 Все простіше простого. Абсолютно всі інгредієнти, крім борошняної суміші (мука, розпушувач, сіль і сода), викладаємо в чашу для блендера і збиваємо до однорідності.

шоколадне гато - фото крок 2 В іншій ємності робимо борошняну суміш з борошна, соди, разрихітеля і солі. В борошняну суміш переливаємо масу з блендера і гарненько перемішуємо, щоб утворилося однорідне тісто.

шоколадне гато - фото крок 3 форму діаметром 26 см потрібно застелити папером для випічки, духовку розігріти до 160 градусів. Переливаємо тісто в форму для запікання, ставимо в духовку і випікаємо протягом 1 годин 160 градусах.

шоколадне гато - фото крок 4 Через годину перевіряємо готовність — сірником або зубочисткою протикаємо, якщо тісто не прилипає до сірнику / зубочистці, Це, звичайно, гато (який цікавий каламбур :)). Посипаємо цукровою пудрою, трохи охолоджуємо — і можна подавати до столу!

Подібні рецепти

Шоколадне безе з мигдалем

Шоколадне печиво з лісовими горіхами

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...

Шоколадне вівсяне печиво

Шоколадне вівсяне печиво

Приготувати шоколадне вівсяне печиво за цим рецептом досить легко. Випічка виходить дуже смачною і ароматною! рекомендую спробувати! опис приготування: Печиво виходить зовні хрустке, а всередині ніжне і м'яке. З ранковою кавою або стаканом молока, таке смачне і корисне ласощі підніме вам настр...

Шоколадне печиво на сметані

Шоколадне печиво на сметані

Рецепт приготування печива з какао, гірким шоколадом, сметаною, корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом. опис приготування: З печива можна зробити сендвічі, з'єднавши дві половинки кремом, збитими вершками або морозивом. несолодкого какао— 2 Ст. ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 ...

Шоколадне диво

Шоколадне диво

Рецепт приготування шоколадного десерту з маскарпоне, змішаного з шоколадним кремом в стаканчиках з білого шоколаду. опис приготування: Рецепт «Шоколадне диво» має чудовий ніжний смак. А стаканчики з білого шоколаду, які на диво легко зробити, надають йому оригінальності. Якщо Ви любитель шоко...

Шоколадне печиво «Oreo»

Шоколадне печиво «Oreo»

Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...