Рецепти muscleman.com.ua

Штрудель з гарбузом

Штрудель з гарбузом

Штрудель — дуже смачна австрійська випічка, традиційно готується з яблуками, але Австрія, особливо регіон Штирія, славиться ще й стравами з гарбуза, там можна покуштувати штрудель з гарбузом. опис приготування: Приготувати штрудель з гарбузом не складніше, ніж звичайний пиріг, як це зробити, д...

Gemmaitya

Gemmaitya

Gemmaitya (генмайтя), від японського «коричневий рисовий чай» — древній енергетичний напій, яким користувалися бідняки для підтримки сил. Він виготовлявся з листя зeленого чаю і смаженого рису кількість порцій: 1 Мал— 1 Склянка зелений чай— 1 Склянка(лист) сіль— 1 За смаком вода— 300-500 мілілі...

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками

Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...

Грецький салат з помідорів чері

Грецький салат з помідорів чері

Чудовий легкий салат з помідорів, лука, огірка, оливок, сиру Фета і петрушки виглядає дуже апетитно, до того ж він неймовірно корисний і смачний. опис приготування: Для приготування цього салату вам буде потрібно центрифуга для зелені, яка дозволяє позбавити зелень і овочі від зайвої вологи. Я...

Суп-пюре з гарбузом і сочевицею

Торт рецепти «Майнкрафт»

ароматний, легкий і поживний суп. Готується дуже просто і швидко, а за смаком дуже хороший! Яскраві прянощі надають йому злегка екзотичний східний колорит. Спробуйте! опис приготування: Сочевиця багата на рослинний білок і вариться набагато швидше за інших бобових. Це робить її улюбленицею го...

Гречка зі свининою з підливою

Гречка зі свининою з підливою

Якщо ви задумалися над тим, що приготувати на вечерю, обіду, то придивіться до універсального рецепту гречки зі свининою з підливою. Ви отримаєте смачне і ситне блюдо, яке сподобається близьким. опис приготування: Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати гречку зі свининою з підливою. С...

Соус для риби в духовці

Соус для риби в духовці

До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...

Грінки з яйцем на сковороді

Грінки з яйцем на сковороді

Грінки з яйцем на сковороді — це підсмажений різними способами хліб,- страва, яке в різних варіаціях зустрічається в багатьох кухнях світу. Ми ж будемо готувати солодкі грінки з молоком і яйцем. опис приготування: Грінки з яйцем на сковороді відмінний варіант для сніданку або полудня. . Грінк...

Хліб на кефірі

Хліб на кефірі

Хліб на кефірі виходить не тільки смачним, але і більш корисним, ніж звичайний. Його нескладно готувати. Швидше дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування такого хліба беремо кефір середньої жирності, сухі дріжджі і два види борошна. Я змішую цельнозерновую зі звичайною — тоді хліб в...

Соус з жовтків

Соус з жовтків

Рецепт приготування соусу з жовтків, прекрасне доповнення кількість порцій: 10 варених яєчних жовтків— 5 штук рослинної олії— 50 мілілітрів гірчиці— 1 Чайна ложка пучок кропу— 1 штука стручки червоного гострого перцю— 0.5 штуки часнику— 3 зубчики сіль— 1 штука(за смаком) часник очистити, п...

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Солоні огірки холодним способом

Солоні огірки холодним способом

Рецепт солоних огірків холодним способом знаю багато років. Його добре використовувати, коли вам треба швидко отримати смачні огірочки без консервації. Огірки обов'язково накривають пластиковою кришкою. опис приготування: Цей старий рецепт солоних огірків холодним способом дуже простий і швидк...

Стейк з гірчичним соусом

Стейк з гірчичним соусом

Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з гірчиці і бальзамічного оцту. опис приготування: Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на сильному вогні. Приправити яловичі шматки з обох сторін сіллю і перцем, помістити в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, до коричневого кольору...

Соус для курячих котлет

Соус для курячих котлет

Томатний соус для курячих котлет ідеально підійде для тих, хто вважає їх занадто сухими і невиразними. Приготуйте соус за цим рецептом і ви по-новому поглянете на котлети з курки. опис приготування: Приготувати соус для курячих котлет можна заздалегідь, він відмінно зберігається в холодильнику...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Горячее из свинины

Горячее из свинины

Если вы все еще в поисках идеального горячего к вашему гарниру, советую вам этот простой рецепт горячего из свинины, — смачні, сочные рулетики, которые придутся по вкусу всем гостям! готувати просто! опис приготування: Предлагаю в качестве угощения на праздничный стол, или просто в качестве го...

Шашлик з курки в гранатовому соку

Шашлик з курки в гранатовому соку

Продовжуючи експериментувати з маринадами для шашликів, я пропоную нове смакове поєднання — курка і гранат. Птах чудово просочується фруктовим соком, виходить соковитою і смачною. опис приготування: Щоб курочка як слід просочилася гранатовим соком, замаринуйте її мінімум на 6-8 годин. Крім лук...

Смородиновий кекс

Смородиновий кекс

Простий смородиновий кекс з додавання шоколаду — чудова домашня випічка, яка підійде на кожен день або навіть на святковий стіл. Кекс виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо смородиновий кекс в домашніх умовах. Насамперед перебираємо і промиваємо ягоди. Далі ...

Стейк з яловичої вирізки

Стейк з яловичої вирізки

набрид шашлик, не знаєте що посмажити на природі? Рекомендую приготувати стейк з яловичої вирізки на грилі. Готується він дуже просто, а виходить соковитим і ніжним. Спробуйте! опис приготування: Який любитель м'яса відмовиться від соковитого, м'якого стейка з яловичої вирізки, приготованого н...

Суп з копченої риби

Суп з копченої риби

До вашої уваги — простий рецепт супу з копченої риби, який готується швидко, а виходить ароматним і смачним. Так що в якості альтернативи набридливим м'ясним супів відмінно підійде! опис приготування: З великим задоволенням ділюся з вами новою знахідкою — рецептом приготування супу з копченої ...