Рецепт Суп з солоними огірками
Ця страва — паличка-виручалочка з розряду "; швидко і смачно ";. І, що досить важливо, & Quot; дешево і сердито ";:). Рецепт приготування супу з солоними огірками — для зайнятих і передбачливих господинь!
опис приготування:
чесно зізнаюся — щоб мої домашні стали є такий суп мені довелося подолати чималий опір. Але сьогодні його поява на нашому столі зустрічається повним схваленням. І діти їдять, і дорослі.
До речі, саме дорослим він в першу чергу рекомендований — це ж одна з найшвидших з усіх існуючих "; Похмелок ";. Так називали на Русі густі ароматні юшки, якими на ранок рятувалися самі знаєте від чого;). Так що простий рецепт супу з солоними огірками повинен бути не тільки в дамському арсеналі — чоловікам теж варто звернути на нього пильну увагу! В екстрених випадках його можна приготувати буквально за півгодини, і після тарілочки такого супу з новими силами вирушити підкорювати чергові трудові вершини!:)
- Огірки солені— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок
- М'ясне "; асорті" (найкраще, з копченостями) — 200 грам(Усе, що вдасться відшукати в холодильнику — залишки ковбаси, шинки, сосисок, бекону і т.д. )
- Локшина або рис— 0,5 склянки
- Лавровий лист— 1 штука
- сіль— За смаком
- лимон— 0,5 штуки
- Перець чорний мелений— За смаком
- Картопля— 2-3 штук
- інші овочі— За смаком(селера, корінь петрушки, болгарський перець і т.д. )
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок(опціонально — якщо є мало або бекон, то воно не потрібно)
І морква.
Ну і, само собою, огірки.
На сильному вогні обсмажити до рум'яного кольору бекон або сало, додати дрібно нарізані сосиски, шинку і т.д.
Додати цибулю і моркву, обсмажувати, постійно помішуючи, доти, поки овочі не стануть золотистими. Викласти помідори або томатну пасту, посолити, поперчити, перемішати і залишити під кришкою при вимкненому вогні.
Дрібно нарізати картоплю.
У каструлю з киплячою підсоленою водою кинути лавровий лист, картоплю та інші овочі, якщо ви їх вирішили використовувати. Коли вода знову закипить — викласти зажарку, перемішати і варити на повільному вогні під кришкою.
для 5-7 хвилин до готовності відправити в каструлю огірки. Готовий суп заправити подрібненим часником і дрібно нарізаною зеленню.
Їсти гарячим з холодною сметанкою;).
Подібні рецепти
Суп c солоними огірками
Красива подача страви - це 1/3 його успіху. Тому я часто для святкового столу обираю листкові салати. Вони завжди виглядають дуже красиво, особливо якщо ще використовувати орендоване кільце. опис приготування: Так можна подати майже будь-які інгредієнти, але я запропоную один з багатьох. А сам...
Горщики з рибою і солоними огірками
Давайте приготуємо справжнє російське блюдо, запечене в глиняному горщику, ароматне і ситне - горщики з рибою! А щоб зробити його більш пікантним, я додала бочкових огірочків. пробуємо? опис приготування: Вибираючи рибу для подібний страв, віддайте перевагу свіжій рибі з найменшою кількістю кі...
Суп з квасолею і огірками
Чудовий суп європейської кухні. Покроковий рецепт приготування. кількість порцій: 6 сушені чорні боби— 850 грам цибулина— 1 штука часник— 3 зубчики оливкова олія— 1 штука зелений чилі— 100 грам вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 4 Ст. ложки рідкий дим— 1 Чайна ложка порошок чилі— 2 Ст. ложки кми...
Грецький соус з огірками
Грецький соус з огірками послужить відмінним доповненням до будь-якої закусці, будь то чіпси або просто тости. Рецепт до божевілля простий — ділюся ним з вами. опис приготування: Я готую різні соуси до приходу гостей. Грецький соус з огірками виходить ніжним і трохи гострим. Його можна намазув...
Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...