Рецепти muscleman.com.ua

Гриби по-селянськи

Гриби по-селянськи

Рецепт приготування закуски з солоних грибів з ріпчастою цибулею, рослинним маслом і зеленню. опис приготування: Ця швидка закуска готується всього за 10 хвилин. приготування: Нарізати солоні гриби невеликими шматочками. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Викласти гриби з цибулею в блюдо або сал...

Соус з блакитного сиру і шалот

Соус з блакитного сиру і шалот

Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. опис приготування: Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. цибуля salotų— 2 склянки крем— 1 Склянка блакитний сир— 120 грам майонез— 1 Склянка лимонний сік— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) перець...

Соус з грибами і сиром

Соус з грибами і сиром

Такий соус можна просто викласти на шматочок хліба і з'їсти, а можна подати на додаток до картопляних зраз, котлет, м'ясним рулетиками. дуже універсальний. опис приготування: Соус готується в глибокій сковороді. Використовувати можна як свіжі, так і морожені гриби. обсмажуємо цибулю, потім дод...

Печериці, мариновані швидко

Печериці, мариновані швидко

маринування, як правило, забирає багато часу, але сьогодні я розповім, як приготувати шампіньйони, мариновані швидко. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених через оригінального смаку грибів. опис приготування: Якщо вам необхідно замаринувати гриби, а часу у вас не так багато, пропоную замари...

Сметанно-грибний соус

Хліб чіабатта в хлібопічці

Цей соус вважається одним з найпростіших і швидких в приготуванні. Процес приготування відніме у вас від сили 20 хвилин. Соус ідеально поєднується з макаронами, гречкою та картоплею. опис приготування: Це простий рецепт приготування сметанно-грибного соусу. Соус готується на основі таких інгре...

Грибний жульєн з печериць

Грибний жульєн з печериць

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Суп-пюре зелений з щавлю і шпинату

Суп-пюре зелений з щавлю і шпинату

Це старовинний російський рецепт, який допоможе вам здивувати домашніх чудовим смаком, наситить вас вітамінами і мікроелементами, і при цьому не особливо сильно вдарить по кишені. Отже, приступаємо! опис приготування: 1. яловичину промити, зварити на ній бульйон. Коли бульйон буден майже готов...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Суп з крила індички

Суп з крила індички

Курячі крила часто використовують для барбекю або смажать на сітці, а ось індичі дуже великі, тому з них вийде смачне першу страву. розповідаю, як приготувати суп з крила індички. опис приготування: Індичі крила перед початком варіння бульйону зажарюють в духовці, так з них витоплюють жир, а б...

Сконе з вершковим кремом

Сконе з вершковим кремом

Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання. опис приготування: англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці...

Обсмажити з сардинами

Обсмажити з сардинами

Рецепт омлет фрітата — приготування італійського омлету з сардинами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Полити рибу лимонним соком, трохи приправити сіллю і паприкою. нагріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажити сардини протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Викласти на кух...

Яловичина, томлена в оливковій олії

Яловичина, томлена в оливковій олії

Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з не...

Грибний соус з вершками

Грибний соус з вершками

універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками! опис приготування: Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями....

Хек на сковороді

Хек на сковороді

Я впевнена, що кожен любитель рибних страв повинен ознайомитися з цим простим рецептом хека на сковороді, — завдяки тому, що смажити рибу будемо цілком, збережеться більше соковитості і смаку! раджу! опис приготування: Досить практичний і бюджетний рецепт приготування хека на сковороді, як на ...

Старий «Наполеон»

Старий «Наполеон»

Один з найвідоміших десертів у світі - торт "; Наполеон ";. У нього є багато прихильників по всьому світу, тому рецептур створено дуже багато. Але завжди є найперевіреніший і улюблений рецепт. опис приготування: І саме таким я хочу з вами поділитися. уважно вивчіть, як приготувати старий "; На...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...

Грибна солянка пісна

Грибна солянка пісна

Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами

Шарлотка з яблуками і абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить святкове, її можна подати на святковий обід, як десерт. опис приготування: Шарлотку з яблуками і абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишити...

Квасоля, тушкована з м'ясом

Квасоля, тушкована з м'ясом

Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...

Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі

Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі

Ніжний і поживний суп красивого кольору з шовковистою структурою. Готується без обсмажування, без жиру, так що цілком підійде і дітям. Спробуйте, це дуже ніжно! опис приготування: Я дуже люблю цей суп і готую його в різних варіаціях. наприклад, замість рису можна використовувати перлову або ві...