Рецепти muscleman.com.ua
Гриби по-селянськи
Рецепт приготування закуски з солоних грибів з ріпчастою цибулею, рослинним маслом і зеленню. опис приготування: Ця швидка закуска готується всього за 10 хвилин. приготування: Нарізати солоні гриби невеликими шматочками. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Викласти гриби з цибулею в блюдо або сал...
Соус з блакитного сиру і шалот
Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. опис приготування: Рецепт приготування густого соусу з блакитного сиру і цибулі шалот. цибуля salotų— 2 склянки крем— 1 Склянка блакитний сир— 120 грам майонез— 1 Склянка лимонний сік— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) перець...
Соус з грибами і сиром
Такий соус можна просто викласти на шматочок хліба і з'їсти, а можна подати на додаток до картопляних зраз, котлет, м'ясним рулетиками. дуже універсальний. опис приготування: Соус готується в глибокій сковороді. Використовувати можна як свіжі, так і морожені гриби. обсмажуємо цибулю, потім дод...
Печериці, мариновані швидко
маринування, як правило, забирає багато часу, але сьогодні я розповім, як приготувати шампіньйони, мариновані швидко. Цей рецепт стане одним з ваших улюблених через оригінального смаку грибів. опис приготування: Якщо вам необхідно замаринувати гриби, а часу у вас не так багато, пропоную замари...
Хліб чіабатта в хлібопічці
Цей соус вважається одним з найпростіших і швидких в приготуванні. Процес приготування відніме у вас від сили 20 хвилин. Соус ідеально поєднується з макаронами, гречкою та картоплею. опис приготування: Це простий рецепт приготування сметанно-грибного соусу. Соус готується на основі таких інгре...
Грибний жульєн з печериць
Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...
Суп-пюре зелений з щавлю і шпинату
Це старовинний російський рецепт, який допоможе вам здивувати домашніх чудовим смаком, наситить вас вітамінами і мікроелементами, і при цьому не особливо сильно вдарить по кишені. Отже, приступаємо! опис приготування: 1. яловичину промити, зварити на ній бульйон. Коли бульйон буден майже готов...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...
Суп з крила індички
Курячі крила часто використовують для барбекю або смажать на сітці, а ось індичі дуже великі, тому з них вийде смачне першу страву. розповідаю, як приготувати суп з крила індички. опис приготування: Індичі крила перед початком варіння бульйону зажарюють в духовці, так з них витоплюють жир, а б...
Сконе з вершковим кремом
Сконе — класичні англійські булочки з безздрожжевого тесту, які спеціально подаються до чаю. напевно, складно назвати ласощі, яке б краще відповідало традиції англійського чаювання. опис приготування: англійське ласощі — Сконе з вершковим кремом — це відмінне рішення до будь-якого чаювання. Ці...
Обсмажити з сардинами
Рецепт омлет фрітата — приготування італійського омлету з сардинами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Полити рибу лимонним соком, трохи приправити сіллю і паприкою. нагріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажити сардини протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Викласти на кух...
Яловичина, томлена в оливковій олії
Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з не...
Грибний соус з вершками
універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками! опис приготування: Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями....
Хек на сковороді
Я впевнена, що кожен любитель рибних страв повинен ознайомитися з цим простим рецептом хека на сковороді, — завдяки тому, що смажити рибу будемо цілком, збережеться більше соковитості і смаку! раджу! опис приготування: Досить практичний і бюджетний рецепт приготування хека на сковороді, як на ...
Старий «Наполеон»
Один з найвідоміших десертів у світі - торт "; Наполеон ";. У нього є багато прихильників по всьому світу, тому рецептур створено дуже багато. Але завжди є найперевіреніший і улюблений рецепт. опис приготування: І саме таким я хочу з вами поділитися. уважно вивчіть, як приготувати старий "; На...
Вершковий суп з грибами
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...
Грибна солянка пісна
Солянка може бути не тільки рибної або м'ясної. Дуже смачною виходить грибна солянка, до того ж, вона пісна. Значить вона цілком підходить вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. вийде смачно! опис приготування: За що я люблю цей суп, так це за те, що грибна солянка вариться дуже швидко і...
Шарлотка з яблуками і абрикосами
Шарлотка з яблуками і абрикосами дуже смачна. Абрикос дає ніжний смак і чудовий аромат. Шарлотка виходить святкове, її можна подати на святковий обід, як десерт. опис приготування: Шарлотку з яблуками і абрикосами випікайте 40-45 хвилин, готовність перевірте зубочисткою. Вона повинна залишити...
Квасоля, тушкована з м'ясом
Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...
Суп-крем з рисом, шпинатом і брокколі
Ніжний і поживний суп красивого кольору з шовковистою структурою. Готується без обсмажування, без жиру, так що цілком підійде і дітям. Спробуйте, це дуже ніжно! опис приготування: Я дуже люблю цей суп і готую його в різних варіаціях. наприклад, замість рису можна використовувати перлову або ві...