Рецепт Вершковий суп з грибами

Рецепт Вершковий суп з грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі.

опис приготування:

м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаємо бульйон від курки, додаємо спеції і в кінці — мяско. Готовий вершковий суп з грибами посипте посіченою зеленню кропу або петрушки. Смачного!

  • курячі стегна— 4 штуки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • печериці— 300 грам
  • сухий чебрець— 0,5 чайних ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • вершки— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
Вершковий суп з грибами - фото крок 1 Приготуйте всі необхідні інгредієнти.

Вершковий суп з грибами - фото крок 2 Відваріть куряче м'ясо в півтора літрах води. Під час варіння додайте лавровий лист і дрібку солі. Готове м'ясо звільніть від кісток і шкіри, поріжте на шматки. штам Бульйон.

Вершковий суп з грибами - фото крок 3 У чисту каструлю покладіть дрібно порізану цибулю і столову ложку масла. Обсмажте на середньому вогні 4-5 хвилин.

Вершковий суп з грибами - фото крок 4 Потім додайте чебрець і гриби, порізані пластинками. обсмажуйте 5-7 хвилин, потім додайте борошно і смажте ще хвилину. Влийте бульйон і доведіть до кипіння. варіть 10 хвилин.

Вершковий суп з грибами - фото крок 5 Потім додайте в каструлю м'ясо і вершки, знову доведіть до кипіння і відставте з вогню.

Подібні рецепти

Вершковий суп з білими грибами

Індичатина з овочами в томатному соусі

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий суп зі свининою

Вершковий суп зі свининою

Якщо ви збираєтеся порадувати близьких новими смаками, то придивіться до цього рецепту вершкового супу зі свининою, який має дуже ніжну консистенцію і насичений вершковий смак. опис приготування: Цей цікавий рецепт вершкового супу зі свининою готується зі знайомих інгредієнтів, але смак виходи...

Грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...