Рецепт Суп рисовий

Рецепт Суп рисовий
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Цей рецепт класика жанру кожної господині. У кожного кухаря є власний підхід до цього простого корисного страви. Ось як інтерпретують рисовий суп європейські ресторани — вчимося у професіоналів

опис приготування:

1. Овочі миємо і чистимо. Картопля ріжемо не надто довгою соломкою. Цибуля ріжемо подрібніше. Морква трьом на крупній тертці або ріжемо дрібною соломкою.

2. з моркви, лука і масла готуємо саму звичайну засмажку. Увага! Пасеруйте овочі на середньому вогні, часто помішуючи, поки вони не стануть золотистими. Не можна робити зажарку темної!

3. Воду або бульйон доводимо до кипіння. Одночасно в каструлю з киплячою рідиною кидаємо картоплю і готову зажарку. Проварюємо майбутній суп хвилин 7-8.

4. Додаємо в суп сіль і спеції, а також посічену зелень. даємо закипіти.

5. Тепер настав час рису — моєму його і відразу ж відправляємо в суп. Варимо на середньому вогні ще хвилин 7-9 (дивіться по готовності рису). Готово! Бальзам для шлунка і радість всім домашнім подається гарячої. Бажано з'їдати суп свіжим, інакше він може перетворитися в кашу.

  • вода або курячий бульйон— 2 L
  • Мал— 0,75 склянки
  • цибуля— 1 штука(середній)
  • морква— 1 штука(середня)
  • зелень весняна— 1 Склянка(рубана, ваша улюблена)
  • сіль, спеції— 1 За смаком(ваші улюблені)
  • олія— 1-2 Ст. ложок(рослинне або вершкове)
  • картопля— 2-3 штук(середні)
1. Овочі миємо і чистимо. Картопля ріжемо не надто довгою соломкою. Цибуля ріжемо подрібніше. Морква трьом на крупній тертці або ріжемо дрібною соломкою.

2. з моркви, лука і масла готуємо саму звичайну засмажку. Увага! Пасеруйте овочі на середньому вогні, часто помішуючи, поки вони не стануть золотистими. Не можна робити зажарку темної!

3. Воду або бульйон доводимо до кипіння. Одночасно в каструлю з киплячою рідиною кидаємо картоплю і готову зажарку. Проварюємо майбутній суп хвилин 7-8.

4. Додаємо в суп сіль і спеції, а також посічену зелень. даємо закипіти.

5. Тепер настав час рису — моєму його і відразу ж відправляємо в суп. Варимо на середньому вогні ще хвилин 7-9 (дивіться по готовності рису). Готово! Бальзам для шлунка і радість всім домашнім подається гарячої. Бажано з'їдати суп свіжим, інакше він може перетворитися в кашу.

Подібні рецепти

Суп рисовий з картоплею

Смачний рисовий суп зі свининою

Такий суп можна приготувати взагалі без м'яса, але на мій погляд, рецепт приготування супу рисового з картоплею від використання наваристого індичого бульйону тільки виграє. А ви як думаєте? опис приготування: Супчик виходить відмінний — ароматний, ситний і в той же час легкий. звичайно, довед...

Французький рисовий пудинг

Французький рисовий пудинг

Солодкий десерт з рису і заварного крему. Класичне сімейне ласощі у франції. кількість порцій: 6 Мал— 200 грам цукрова пудра— 90 грам ванільний цукор— 10 грам заварний крем— 300 грам шоколадна стружка— — За смаком У каструлю покласти 200 г рису. Додати 90 г цукрової пудри і 10 г ванільного...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...