Рецепт Обсмажити з сардинами

Рецепт Обсмажити з сардинами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт омлет фрітата — приготування італійського омлету з сардинами, цибулею і петрушкою.

опис приготування:

Полити рибу лимонним соком, трохи приправити сіллю і паприкою.

нагріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажити сардини протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Викласти на кухонний рушник, обрізати хвости і відкласти в сторону.

Розділити яйця на білки і жовтки. У мисці збити жовтки з петрушкою, зеленою цибулею, сіллю і перцем. Збити яєчні білки в окремій мисці з дрібкою солі.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді, додати часник і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Обережно змішати яєчні жовтки і білки і вилити половину в сковороду. викласти сардини, посипати паприкою і залити зверху залишилася яєчної сумішшю. Смажити до золотистого кольору під кришкою. Нарізати скибочками і відразу подавати.


  • сардини— 4 штуки
  • лимон, сік— 1 штука
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • яєць— 6 штук
  • петрушки— 2 Ст. ложки
  • лука— 2 Ст. ложки
  • часнику— 1 зубчик
  • сіль, молотый перец и паприка— — За смаком
Полити рибу лимонним соком, трохи приправити сіллю і паприкою.

нагріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді і обсмажити сардини протягом 1-2 хвилин з кожного боку. Викласти на кухонний рушник, обрізати хвости і відкласти в сторону.

Розділити яйця на білки і жовтки. У мисці збити жовтки з петрушкою, зеленою цибулею, сіллю і перцем. Збити яєчні білки в окремій мисці з дрібкою солі.

Нагріти оливкова олія у великій сковороді, додати часник і смажити на повільному вогні до золотистого кольору. Обережно змішати яєчні жовтки і білки і вилити половину в сковороду. викласти сардини, посипати паприкою і залити зверху залишилася яєчної сумішшю. Смажити до золотистого кольору під кришкою. Нарізати скибочками і відразу подавати.


Подібні рецепти

Спагеті з сардинами і сухариками

Брускетта з сардинами і вершковим сиром

Спагеті з сардинами і сухариками — ідеальний вечерю для тих випадків, коли до вас несподівано нагрянули гості, а у вас в холодильнику — шаром покати. Мене завжди рятує цей рецепт опис приготування: Ось люблю я пасти за те, що це, фактично, категорія страв з сокири. Так і спагетті з сардинами і...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...