Рецепти muscleman.com.ua
Шоколадний мус з журавлиною і лаймом
Шоколадний мус з журавлиною і лаймом — шикарний десерт для святкового вечері або романтичного вечора. Виглядає мус приголомшливо, а його смак стане чудовою ноткою на завершення трапези. опис приготування: Шоколадний мус з журавлиною і лаймом готується просто. Спочатку треба розтопити на водяні...
Печериці по-корейськи
Хто не любить печериці по-корейськи? красиві, пружні, вони так і просяться на вилку і в рот. Як зробити печериці по-корейськи будинку, дізнаєтеся з мого покрокового рецепта. опис приготування: З давніх-давен серед закусок російською столі завжди стояли мариновані гриби. Але іноді хочеться чого...
Глазур для паски заварювана
Коли я готувала паски, я подумала: & Quot; Чому б їх не прикрасити по-новому, не так як я робила це раніше?" Тому і вирішила в результаті ознайомитися з новими варіантами глазурі для випічки. опис приготування: І я знайшла рецепт, який вдало підійде і для торта, наприклад, оскільки у цій глазу...
Фондю сирне просте
Навіть не маючи вдома спеціальної техніки можна зробити відмінне фондю. Це чудова закуска, яка прикрасить ваш святковий стіл або стане прекрасним варіантом для зустрічі з друзями опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати фондю сирне просте без фондюшниці в домашніх умовах. Нам буде ...
Рецепти салат «Буржуй»
Це легкий і ситний суп. Вариться він просто і швидко, без обсмажування і зайвого жиру. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Гомілку індички відмінно підходить для варіння супів. Бульйон виходить насиченим, міцним і ароматним. Однією гомілки вистачає на велику каструлю супу. Н...
Сендвічі зі стейком
Рецепт приготування сендвічів з стейком, цибулею, руколлою і соусом з майонезу, гірчиці і сметани. опис приготування: При бажанні ви можете використовувати при приготуванні соусу грецький йогурт замість сметани, а також додати в нього трохи хрону для пікантності. оливкова олія— За смаком жов...
Сухе варення з яблук
Ділюся рецептом яблучного варення, але непростого, а сухого! Це яблучні дольки запечені в духовці, які на смак, як даний варення. Ароматні і солодкі часточки відлітають в мить! опис приготування: Докладніше, як приготувати сухе варення з яблук, я розповім нижче. Для цього рецепта підійдуть ябл...
Gemmaitya
Gemmaitya (генмайтя), від японського «коричневий рисовий чай» — древній енергетичний напій, яким користувалися бідняки для підтримки сил. Він виготовлявся з листя зeленого чаю і смаженого рису кількість порцій: 1 Мал— 1 Склянка зелений чай— 1 Склянка(лист) сіль— 1 За смаком вода— 300-500 мілілі...
Горбуші, запечена в духовці
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...
Печериці смажені в клярі
Дуже ароматні й хрусткі грибочки в клярі можуть бути подані як на закуску в охолодженому вигляді, так і в якості гарячого. Миттєво відлітають зі столу, так як вражають своїм незвичайним смаком. опис приготування: Готувати таким чином можна будь-які гриби, які добре тримають форму. Якщо у вас в...
Яловичина тушкована в пиві з цибулею
Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином. опис приготування: Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аро...
Яловичі відбивні
бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...
Солоні гриби зі сметаною
Якщо ви вирішили побалувати смачною закускою своїх близьких, то зверніть увагу на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати солоні гриби зі сметаною. Всього добу - і у вас буде дивовижна закуска. опис приготування: Дуже зручний рецепт грибів солоних зі сметаною. але перш, ніж подати їх до столу,...
Стейки з баранини гострі
Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...
Соус чилі
Якщо ви любите гострі страви, то вам дуже сподобається цей соус. вони, хто гостре не надто визнає, можуть використовувати соус чилі в маленьких доза. Але любителі гострої їжі оцінять його по достоїнству. кількість порцій: 12 Гострий перець чилі— 200 грам часник, невелика головка— 1 штука сіль— ...
Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром
Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвили...
Буряковий борщ
Існує безліч варіантів приготування борщу з буряка. Суп виходить дуже наваристим, з легким солодкуватим присмаком. Подається до столу гарячим зі сметанкою і чорним хлібом. Пробуйте і ви! опис приготування: Я варю борщ в мультварке, але, звичайно ж, можна і в звичайній каструлі. Попередньо відв...
Хаш з рубця
Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт. опис приготування: Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як п...
Шашлик з риби
На грилі можна приготувати не тільки м'ясний шашлик, але і рибний. Багато хто недооцінює рибні шашлики, ось і даремно. розповідаю, як приготувати шашлик з риби, використовую філе білої риби. опис приготування: Для приготування шашликів використовую філе білої риби, можна взяти палтус, сибас, о...
Соус з ківі
Соус з ківі — один з найцікавіших соусів! його смак, присмачений ягодами журавлини, гострий, пікантний і трохи кислуватий добре підходить до м'ясних страв, особливо до таких, як свинина і баранина! опис приготування: Соус з ківі робиться дуже легко і швидко. Ви самі можете регулювати його піка...