Рецепт Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром

Рецепт Французький пиріг Кіш з брокколі та сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування французького пирога з брокколі, сиром чеддер і мускатним горіхом.


опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвилину. Злити воду, викласти на обробну дошку і промокнути насухо паперовим рушником. крупно нарізати.

У великій мисці збити яйця, масло з оцтом, 1 / 2 чайної ложки солі, 1 / 4 чайної ложки перцю і мускатний горіх. Додати брокколі і сир.

Викласти суміш у форму, розділивши на 4 частини порівну. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 35 до 40 хвилин. Подавати з хрустким хлібом і змішаним зеленим салатом, як гарнір.


  • брокколі— 300 грам
  • великих яйця— 6 штук
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • меленого мускатного горіха— 1/8 чайних ложки
  • тертого сыра чеддер— 3/4 склянки
Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму з чотирма відділеннями, відкласти в сторону. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі, варити 1 хвилину. Злити воду, викласти на обробну дошку і промокнути насухо паперовим рушником. крупно нарізати.

У великій мисці збити яйця, масло з оцтом, 1 / 2 чайної ложки солі, 1 / 4 чайної ложки перцю і мускатний горіх. Додати брокколі і сир.

Викласти суміш у форму, розділивши на 4 частини порівну. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 35 до 40 хвилин. Подавати з хрустким хлібом і змішаним зеленим салатом, як гарнір.


Подібні рецепти

Французький пиріг Кіш з беконом і цукіні

Кіш з брокколі та сиром фета

Рецепт приготування відкритого французького пирога з пісочного тіста з беконом, цукіні і сиром. опис приготування: На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати з тіста круг діаметром 40 см. Викласти тісто у форму для випічки зі знімним дном, акуратно притискаючи краю. Використовуючи...

Французький пиріг з «Кіш»

Французький пиріг з «Кіш»

Хочеться розповісти вам, як приготувати французький пиріг "; Кіш ";. Блюдо виходить унікальним завдяки своєму зовнішньому вигляду. Це один з варіантів класичного відкритого французького пирога. опис приготування: Дивний смак пирога з першого шматочка зможе підкорити ваших домочадців і гостей. ...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...