Рецепт Яловичина тушкована в пиві з цибулею
Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином.
опис приготування:
Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аромат.
- яловичини— 0,9-2 кілограма
- сіль і перець— — За смаком
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- цибулини— 4 штуки
- часнику— 5 зубчиків
- банки пива— 2 штуки
- чебрець— 1 Чайна ложка
- чебрець— 1 Чайна ложка
- листя розмарину— 1/2 чайних ложки
Добре приправити яловичину сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо з обох сторін, близько 2 хвилин з кожного боку. Прибрати м'ясо з вогню. Зменшити вогонь до середнього.
2. Додати в гарячу каструлю нарізані цибулю і часник. Перемішати протягом 30 секунд. влити пиво, додати чебрець, розмарин, сіль за смаком — близько 1 чайної ложки. Чи не пересолити!
3. Викласти яловичину в каструлю, притискаючи її вниз, щоб занурити в рідину. Накрити кришкою і готувати в духовці протягом 2 1/2-3 годин, поки м'ясо не стане ніжним.
4. Подрібнити приготоване м'ясо двома вилками.
5. Викласти яловичину з цибулею на тарілки і полити від готування соусом. Подавати яловичину з скибочками підсмаженого білого хліба і картопляним пюре або яєчної локшиною при бажанні. Салат зі шпинату є ідеальним штрихом до цієї страви.
Подібні рецепти
Яловичина, тушкована в пиві
Неймовірно м'яке і ніжне м'ясо, приготоване таким незвичайним способом: за допомогою пива. Спробуйте і ви не залишитеся розчаровані його надзвичайним смаком. опис приготування: Рецепт приготування яловичини в пиві цікавий не тільки тим, що тут ми будемо використовувати пиво в якості одного з о...
Яловичина, тушкована по-російськи
Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...
Яловичина, тушкована з баклажанами
М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...
Яловичина тушкована з картоплею
Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...
Яловичина, тушкована з огірками
яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...