Рецепт Солоні гриби зі сметаною

Рецепт Солоні гриби зі сметаною
Кількість порцій: 1 Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.
Якщо ви вирішили побалувати смачною закускою своїх близьких, то зверніть увагу на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати солоні гриби зі сметаною. Всього добу - і у вас буде дивовижна закуска.

опис приготування:

Дуже зручний рецепт грибів солоних зі сметаною. але перш, ніж подати їх до столу, необхідно засолити. Гриби вимагають ретельної обробки і обов'язково замочування в холодній воді перед тим, як зварити їх зі спеціями. Необхідно підготувати чисту, стерилізований посуд. Є багато рецептів, але цей виявився найбільш простим і смачним. звичайно, не варто нагадувати, що гриби треба відібрати, впорядкувати і очистити.


  • гриби лісові— 2 кілограма
  • крем— 200 грам
  • лист лавровий— 6 штук
  • Перець-горошок— 8 штук
  • листя смородини— 5 штук
  • листя вишні— 5 штук
Солоні гриби зі сметаною - фото крок 1 1. Перед тим, як приготувати солоні гриби зі сметаною, их следует замочить в холодной воде на 1 добу, меняя ее пару раз. После чего их надо тщательно промыть под проточной водой. Налийте в каструлю воду, сложите грибы. Покладіть лавровий листочок, запашний перець горошком. Посолите большим количеством соли. після закипання, варите 30 хвилин.

Солоні гриби зі сметаною - фото крок 2 2. Затем возьмите заранее помытые и стерилизованные банки. На дно банок положите горошки перца, хрін, шматочки часнику, кмин, гвоздику. Заполните банку грибами и сверху положите листья вишни, смородини. Сверху добавьте ложку соли.

Солоні гриби зі сметаною - фото крок 3 3. Потім закип'ятіть воду. Залейте крутым кипятком каждую банку. Закрутите сразу. Остывшие банки поставьте в холод. Срок хранения таких грибов не более 3 місяців.

Солоні гриби зі сметаною - фото крок 4 4. Достаньте и попробуйте только через две недели. Грибы нарежьте и подавайте с красным луком, порізаною кільцями. Обязательно приправьте сметаной. Смачного.

Подібні рецепти

Грузді солоні зі сметаною

Солоні баклажани, як гриби

Ця старовинна російська закуска, якої колись віддавали данину і і в трактирах, і в палацах, подобається вегетаріанцям і м'ясоїди. розповідаю, як приготувати грузді солоні зі сметаною! опис приготування: За своєю поживної цінності грузді відносяться до першої категорії їстівних грибів. Вони шир...

Гриби солоні

Гриби солоні

Всі люблять солоні грибочки, і часто ми купуємо їх в магазині. Насправді приготувати гриби солоні дуже просто, і я розповім, як це зробити. Мінімум продуктів і море задоволення! опис приготування: В кінці першого дня з 4-х перевірте, чи достатньо розсолу. Якщо не всі гриби їм покриті, закип'ят...

Солоні білі гриби

Солоні білі гриби

В осінні теплі дні так хочеться погуляти по лісі, відпочити душею і тілом. У такі дні в лісі все частіше зустрічаються білі гриби. Сьогодні розповім вам, як приготувати солоні білі гриби. опис приготування: Такі солоні грибочки стануть чудовою холодною закускою на святковому столі. Гриби вже м...

Солоні баклажани на зиму

Солоні баклажани на зиму

Цей рецепт приготування солоних баклажанів на зиму дуже сподобається всім любителям незвичайного. Будемо фарширувати баклажани овочами, і в овочевий ж прошарку і засолюють. смачно, просто і нарядно! опис приготування: як вид, це, звичайно ж, не класичний рецепт солоних баклажанів на зиму, але ...

Солоні грузді

Солоні грузді

До вашої уваги — рецепт приготування солоних груздів з часником і кропом. Виходять дуже смачненькі грибочки — добра закуска або відповідний інгредієнт для салату. опис приготування: Ще за часів Київської Русі грузді вважалися цінними грибами, тому в російській кухні збереглася велика кількість...