Рецепт Суп із сушених красноголовців
Суп із сушених красноголовців можна приготувати в будь-який час року. Особливо він гарний у пост; суп виходить наваристий, смачний і ситний. Єдине — сушені підосичники треба замочити на ніч.
опис приготування:
З цього простому рецептом можна варити суп з будь-яких сушених грибів. Ми з сім'єю в грибний сезон традиційно вибираємося в ліс і чомусь найбільше в лукошках виявляється саме красноголовців. Сушимо на дачі на грубці. А взимку варимо суп із сушених красноголовців.
Як приготувати суп з сушених красноголовців?
1. Сушені підосичники замочіть на ніч у холодній воді. Перловку також слід промити і замочити на ніч.
2. На наступний день гриби відкиньте на друшляк. Коли вони стекут, поріжте на невеликі шматочки.
3. У каструлю влийте 1,5-1,7 мл води, всипте сіль, додайте підготовлені гриби і розмочену перлову крупу. Варіть на середньому вогні під напіввідкритій кришкою.
4. Картоплю очистіть і наріжте кубиками.
5. Коли крупа вже майже буде готова, додайте картоплю.
6. В цей час очистіть цибулину і моркву. Наріжте цибулю кубиками, морква — півкільцями. Обсмажте до м'якості в соняшниковій або іншому рослинному маслі. Додайте в суп. Варіть ще кілька хвилин.
7. Суп із сушених красноголовців вимкніть. накрийте кришкою. дайте настоятися. Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!
- підосичники сушені— 30 грам
- картопля— 3-4 штук
- Крупа перлова— 30 грам
- цибулина— 1 штука
- Олія соняшникова— 2-3 Ст. ложок
- морква— 1 штука
- сіль— — За смаком
Як приготувати суп з сушених красноголовців?
1. Сушені підосичники замочіть на ніч у холодній воді. Перловку також слід промити і замочити на ніч.
2. На наступний день гриби відкиньте на друшляк. Коли вони стекут, поріжте на невеликі шматочки.
3. У каструлю влийте 1,5-1,7 мл води, всипте сіль, додайте підготовлені гриби і розмочену перлову крупу. Варіть на середньому вогні під напіввідкритій кришкою.
4. Картоплю очистіть і наріжте кубиками.
5. Коли крупа вже майже буде готова, додайте картоплю.
6. В цей час очистіть цибулину і моркву. Наріжте цибулю кубиками, морква — півкільцями. Обсмажте до м'якості в соняшниковій або іншому рослинному маслі. Додайте в суп. Варіть ще кілька хвилин.
7. Суп із сушених красноголовців вимкніть. накрийте кришкою. дайте настоятися. Подавайте зі сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!
Подібні рецепти
Суп зі свіжих красноголовців
Грибний суп з красноголовців готується дуже просто. Можна його варити з м'ясом або без. Мій простий рецепт грибного супу — без м'яса. Додамо картоплю, морква, цибуля, трохи зелені і суп готовий! опис приготування: Як зварити грибний суп з красноголовців? 1. підосичники очистіть, обрежьте черви...
Грибний суп з сушених грибів в мультиварці
Суп із сушених грибів в мультиварці виходить особливо смачним, ароматним і насиченим. Щоб зварити цей суп, вам не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, готується він дуже просто. опис приготування: Зварити смачний і ароматний суп із сушених грибів за допомогою мультиварки легко. ...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Суп із сушених грибів з перловкою
ароматний, ситний і смачний супчик на кожен день. хочете різноманітності, але в холодну пору не так багато можливостей? підкажу рецепт, як приготувати суп із сушених грибів з перловкою. опис приготування: Використовуйте набір сушених грибів або один сорт. Тут підійдуть будь-які. Такий супчик в...
Суп із сушених підберезників
Як відомо, сушені гриби найкраще розкриваються і починають «дихати» в перших стравах - щоб переконатися в цьому, досить випробувати простий рецепт супу з сушених підберезників. опис приготування: Простий рецепт супу з сушених підберезників: 1. Сухі гриби добре промити і замочити в холодній вод...