Рецепт Печериці по-корейськи
Хто не любить печериці по-корейськи? красиві, пружні, вони так і просяться на вилку і в рот. Як зробити печериці по-корейськи будинку, дізнаєтеся з мого покрокового рецепта.
опис приготування:
З давніх-давен серед закусок російською столі завжди стояли мариновані гриби. Але іноді хочеться чогось новенького з улюблених продуктів. Рецепт печериць по-корейськи підійде вам ідеально. Всі ті ж хрусткі грибочки, але зроблені трохи по іншому. Простий покроковий рецепт з фотографіями допоможе вам не помилитися. А результат порадує всіх присутніх за столом. Гарного вам свята!
- печериці— 500 грам(Гриби краще брати маленькі.)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- оцет 9% — 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- соус соєвий— 2 Ст. ложки
- лимон— 1/2 штуки
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чорний горошком— 4 штуки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Рослинна олія— 3 склянки
Якщо гриби дуже великі, їх краще порізати.
Миті гриби скласти в каструлю і залити холодною водою на 2 см вище поверхні грибів. Поставити на вогонь. Як тільки гриби почнуть кипіти, зменшити вогонь і варити 15 хвилин. Сварилися печериці відставити остигати прямо в цій воді.
Болгарський перець вимити, почистити, нарізати соломкою.
цибулю почистити, нарізати півкільцями.
морква помити, почистити, натерти на терці.
На сковороду вилити рослинне масло і злегка обсмажити цибулю і моркву.
У каструлю покласти всі інгредієнти маринаду — соєвий соус, оливкова олія, сіль, цукор, перець, оцет. Видавити сік половини лимона. Часник дрібно порізати і додати в маринад. Долити в маринад половину склянки води в якій варилися гриби. Поставити каструлю на вогонь і довести маринад до кипіння, але не кип'ятити. Добре перемішати, розмішуючи цукор і сіль.
З грибів добре злити воду. У каструлю, де залишилися одні гриби покласти обсмажені овочі і нарізаний болгарський перець. Додати лавровий лист, чорний перець горошком, залити все гарячим маринадом. Дати грибам охолонути. Після цього поставити гриби в холодильник на добу.
Через добу гриби можна подавати до столу. прикрасити гриби можна зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Печериці тушковані з овочами
Ділюся рецептом нескладної закуски з печериць і тофу. Обидва продукти низькокалорійні, а тофу ще й містить багато білка. Виходить дуже смачно, без відчуття тяжкості в шлунку. Блюдо підійде для діабетичного харчування. опис приготування: Для того, щоб начинка була соковитою і смачною, я заправл...
Фаршировані печериці з сиром
Незвичайна закуска на ваш святковий стіл. Виглядають грибочки на столі дуже красиво. смак грибів, завдяки сиру, виходить незвичайним і апетитним. кількість порцій: 8-10 печериці— 700 грам Твердий сир— 100 грам Цибуля— 1 штука Рослинна олія— За смаком(для смаження) майонез— За смаком сіль, перец...
Фаршировані печериці «шикарні»
Назва повністю виправдовує смак і зовнішній вигляд цієї приголомшливої закуски! Неймовірно смачні печериці, начинені м'ясним фаршем. Таке блюдо і правда потрібно пробувати, а не обговорювати! опис приготування: Якщо ви поставите таку закуску на святковий стіл, то вона вмить полетить зі столу...
Фаршировані печериці під соусом бешамель
Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...
Фаршировані печериці святкові
Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. опис приготування: фаршировані печериці — дуже смачна закуска до святкового столу з будь-якого приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються ...