Рецепти muscleman.com.ua

Eskalivada

Eskalivada

Це теплий вітамінний салат. цікаво? розповім вам, як приготувати аскалібаза. Цей соковитий і дуже смачний салат навряд чи залишить в байдужих когось із ваших гостей. Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт прямо з Іспанії, і мені хотілося б їм з вами поділитися. Якщо дослівно перекласти з кат...

Груші, запечені з сиром

Груші, запечені з сиром

Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами. опис приготування: Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d. приготування: Розрізати груші ...

Суп-пюре з печерицями та картоплею

Суп-пюре з печерицями та картоплею

Є багато різних рецептів грибних супів. Мені найбільше подобається суп-пюре з грибами. Він завжди виходить ароматним і густим, з приємною ніжною структурою і вершковим смаком. опис приготування: Суп-пюре готується як звичайний суп, тільки в кінці всі інгредієнти подрібнюються в блендері до одн...

Суп з коропа

Суп з коропа

Існує безліч рибних супів, так само, як і способів їх приготування. Приготуйте суп з коропа, адже це наваристий, ситний і смачний обід. опис приготування: Щоб приготувати суп з коропа, вам доведеться трохи попотіти над ним. Але результат перевершить всі ваші очікування. Суп вийде наваристим і ...

Щука в соусі карі з овочами

Яблучний пиріг «равлик»

Дуже зручне блюдо: 2 в 1. І риба, і овочі запікаються разом. Картопля встигає запектися, а морква і буряк злегка al dente. кількість порцій: 4-5 щука— 2 штуки(невеликі) лимон— 1/2 штуки приправа "карри"  — 5 грам цибуля ріпчаста— 1 штука(середня) вершки 20%  — 100 мілілітрів сіль, перець— грам(...

Суфле з бататом і горіхами

Суфле з бататом і горіхами

Рецепт суфле з бататом і горіхами. опис приготування: Цей чудовий рецепт поєднує в собі смак батату, горіха-пекана, коричневого сахара, кориці і мускатного горіха. Крім того, його дуже легко приготувати. вершкового масла— 8 Ст. ложок коричневого сахара— 1 Склянка горіха-пекана— 1/2 склянки к...

Суп «Şurpa» з баранини

Суп «Şurpa» з баранини

Шурпа з баранини по-узбецьки вдає із себе густий суп з прозорого бульйону з яскравими великими шматочками овочів, півкільцями цибулі, шматочками кінзи і, звичайно, великою кількістю баранини. опис приготування: Приготування такого супу займає досить багато часу, але повірте, зусилля того варті...

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна

Глазур для паски лимонна - м'яка, гладенька, з приємним кислуватим присмаком лимона. Робиться вона дуже легко, спробуйте! можливо, саме така глазур буде вам до смаку. опис приготування: Готову глазур для паски лимонну необхідно відразу нанести на поверхню пасок. Вона легко і рівномірно лягає,...

Густое варенье из красной смородины

Густое варенье из красной смородины

Если вы хотите полакомиться настоящим желе из красной смородины, которое прекрасно ложится на хлеб, может быть вкусной прослойкой в тортах и пирогах, то вам очень понравится этот быстрый рецепт. опис приготування: Це дивовижний рецепт, как приготовить густое варенье из красной смородины, вызыв...

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Гарячі бутерброди з куркою і абрикосовим соусом

Рецепт приготування мексиканської закуски з курки в абрикосовому соусі. кількість порцій: 2 куряча грудка— 2 штуки(без шкіри) хліб— 1 штука(нарізати скибочками) абрикосовий нектар— 1 штука майонез— 1 штука Дижонская гірчиця— 1 штука Каєнський перець— 1 штука шпинат— 1 штука Червона цибуля— 1 шт...

Хінкалі в мультиварці

Хінкалі в мультиварці

Це традиційне грузинське блюдо дійсно дуже і дуже смачне, деякі готують хінкалі самостійно, але особисто я іноді купую вже готове заморожене блюдо і роблю його в мультиварці. опис приготування: Останнім часом, коли в магазинах з'явилися вже готові заморожені хінкалі, це блюдо отримало масову п...

Філе морського окуня

Філе морського окуня

Свіжа філе морського окуня в поєднанні з помідорами чері і зеленню. Італійська кухня. кількість порцій: 4 філе морського окуня— 1,5 кілограма помідори черрі— 150 грам оливкова олія— 100 грам тертий часник— 2 грами петрушка— 6 грам чилі— 2 грами біле вино— 100 мілілітрів гриби— 150 грам сіль— 1 ...

Французький яблучний тарт

Французький яблучний тарт

ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...

Грибний салат зі спаржею

Грибний салат зі спаржею

Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...

Суп з курячими крильцями

Суп з курячими крильцями

розповім вам, як приготувати суп з курячими крильцями, від якого за вуха не відтягнеш! Спробуйте приготувати такий суп будинку - і ваші домочадці закохаються в цю страву з першої ложки. опис приготування: Це дуже наваристий і красівенний суп, який просто обожнює моя дітвора. До нього у нас з с...

Шоколадне вівсяне печиво

Шоколадне вівсяне печиво

Приготувати шоколадне вівсяне печиво за цим рецептом досить легко. Випічка виходить дуже смачною і ароматною! рекомендую спробувати! опис приготування: Печиво виходить зовні хрустке, а всередині ніжне і м'яке. З ранковою кавою або стаканом молока, таке смачне і корисне ласощі підніме вам настр...

Спагеті з баранячим горохом

Спагеті з баранячим горохом

Рецепт приготування спагетті з нутом, курячим бульйоном, беконом, цибулею, часником, помідорами, базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 4 порції в якості основної страви або 8 порцій в якості першого страви. консервованого нуту— 450 грам(або про 2 чашок пр...

Гриби, запечені у фользі

Гриби, запечені у фользі

Досить простий рецепт грибів, запечених у фользі, — це знахідка для любителів смачних і нежирних страв. Для начинки можна використовувати овочі, курочку або вершковий сир, наприклад. опис приготування: Ніжні і м'які гриби, запечені у фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант закуски для го...

Соус для Finger

Соус для Finger

Соус для татарського страви бешбармака готується на основі ріпчастої цибулі, тушкованого в м'ясному бульйоні. За рахунок додавання спецій соус виходить ароматним і смачним. відповідне доповнення! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування соусу для бешбармака. Для соусу вам знад...

Хліб з горіхами і родзинками

Хліб з горіхами і родзинками

Рецепт приготування хліба з корицею, волоськими горіхами і родзинками. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде хліб вагою приблизно 650 г. хлібної борошна— 3 склянки солі— 1 1/4 чайних ложки кориці— 3/4 чайних ложки сухих дріжджів— 1/2 чайних ложки свежемолотого чорного перцю— 1 щіпк...