Рецепт Хліб з горіхами і родзинками

Рецепт Хліб з горіхами і родзинками
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування хліба з корицею, волоськими горіхами і родзинками.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде хліб вагою приблизно 650 г.

  • хлібної борошна— 3 склянки
  • солі— 1 1/4 чайних ложки
  • кориці— 3/4 чайних ложки
  • сухих дріжджів— 1/2 чайних ложки
  • свежемолотого чорного перцю— 1 щіпка
  • пшеничні висівки, кукурудзяна мука або додаткова мука для робочої поверхні— За смаком
Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 1 1. У середній мисці перемішати борошно, родзинки, нарізані волоські горіхи, сіль, корицю, дріжджі і чорний перець.

Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 2 2. Додати воду і, користуючись дерев'яною ложкою або руками, перемішати до утворення липкого тіста, близько 30 секунд.

Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 3 3. Якщо тісто не дуже липке, додати 1-2 столові ложки води.

Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 4 4. Накрити миску і дати постояти при кімнатній температурі до утворення міхурів, поки тісто не збільшиться в об'ємі в два рази, від 12 до 18 годин.

Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 5 5. Покласти на робочу поверхню чистий кухонний рушник. Посипати його злегка пшеничними висівками, кукурудзяної або звичайною мукою. Сформувати з тіста кулю і викласти його на рушник. Скласти кінці рушника, щоб прикрити тісто, і помістити його в тепле провітрюване місце. Дати піднятися протягом 1-2 годин. Testo майже, коли воно збільшиться майже в два рази. Якщо ви обережно тикнете його пальцем, він має тримати форму. Якщо воно повертається в колишню форму, дайте йому піднятися ще протягом 15 хвилин.

Хліб з горіхами і родзинками - фото крок 6 6. За півгодини до закінчення другого підйому тесту розігріти духовку до 245 градусів зі стійкою в нижній третині. Викласти тісто у великий горщик, закрити його і запікати 30 хвилин.
Зняти кришку і продовжувати випікати до каштанового кольору, від 15 до 30 хвилин. Дати хлібу повністю охолонути перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Шпинат з родзинками

Печеня з тушонкою

Рецепт дуже корисного салату іспанської кухні зі шпинату з родзинками. опис приготування: Цю страву можна подати як теплий салат або гарнір до риби або м'яса. Шпинат можна замінити листочками корн-салату або щавлю. Якщо ви використовуєте щавель, збільште кількість родзинок або додайте 2 ст. L....

Крихти з grushami, яблуками і родзинками

Крихти з grushami, яблуками і родзинками

Давайте приготуємо галету! Це зовсім не складно, а результат чудовий! Чудово розсипчасте ніжне тісто і соковита фруктова начинка з яскравою лимонної ноткою. опис приготування: обожнюю галети! Мало того, що смачно, так ще й робиться просто. Який ще пиріг може бути кривобоким, залишаючись при ц...

Глазурований кекс з родзинками

Глазурований кекс з родзинками

Рецепт приготування ніжного кексу з родзинками, горіхами і ароматом коньяку. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом і посипати борошном. У великій мисці змішати разом борошно, мускатний горіх і розпушувач, відкласти в сторону. В іншій великій мисці, використовуюч...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...