Рецепт Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш
опис приготування:
По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалася в нього з першого ж ложки.
Рецепт вважаю дуже вдалим з двох причин. По перше, тарт виходить чудово смачним і красивим. По-друге, тарт досить швидко і просто готується — не треба довго морочитися з ним.
Так що, якщо перед вами в сезон яблук теж стоїть завдання утилізації цього чудового фрукта — рекомендую французький яблучний тарт
- борошно— 200 грам
- Вершкове несолоне масло— 200 грам
- Дрібний білий цукор— 140 грам
- жовток— 2 штуки
- ванільна есенція— 1/2 чайних ложки
- яблука— 5 штук
- Лимонний сік— 3 Ст. ложки
додаємо цукор, перемішуємо. По консистенции должно получаться что-то вроде крошки.
Теперь добавляем в смесь желтки и ванильную эссенцию.
Быстро перемешиваем и формируем из теста вот такой вот шар. Заворачиваем шарик в пленку и отправляем в холодильник на полчаса.
Поки тісто в холодильнику — займаємося начинкою. беремо яблука, знімаємо шкірку, вирізаємо серцевини.
Нарезаем яблоки тонкими дольками и сбрызгиваем их лимонным соком. Це робиться для того, щоб вони не потемніли.
Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо. По толщине смотрите сами — я раскатывала на 5 см длиннее моей формы для выпекания, длина которой — 23 см.
Перекладаємо тісто в форму для випікання, притискаємо до бортикам, лишнее тесто срезаем. НЕ lenitesy — чем красивее, тем и вкуснее
Красиво укладываем в форму наши яблоки.
Поливаем яблоки топленым сливочным маслом, посипаємо цукром. Ставим форму для выпекания в духовку и выпекаем 45 хвилин при 200 градусах.
Изумительный французский тарт готов!
Подібні рецепти
Французький яблучний тарт-перевертень
Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...
«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...
Шоколадний тарт
шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати! опис приготування: Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гур...
Вершковий тарт з карамеллю
Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...
Французький багет на заквасці
Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...