Рецепт Французький яблучний тарт

Рецепт Французький яблучний тарт
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш

опис приготування:

По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалася в нього з першого ж ложки.

Рецепт вважаю дуже вдалим з двох причин. По перше, тарт виходить чудово смачним і красивим. По-друге, тарт досить швидко і просто готується — не треба довго морочитися з ним.

Так що, якщо перед вами в сезон яблук теж стоїть завдання утилізації цього чудового фрукта — рекомендую французький яблучний тарт


  • борошно— 200 грам
  • Вершкове несолоне масло— 200 грам
  • Дрібний білий цукор— 140 грам
  • жовток— 2 штуки
  • ванільна есенція— 1/2 чайних ложки
  • яблука— 5 штук
  • Лимонний сік— 3 Ст. ложки
Французький яблучний тарт - фото крок 1 Беремо велику миску, просіюємо в неї борошно. Туда же добавляем натертое на крупной терке сливочное масло. перемішуємо.

Французький яблучний тарт - фото крок 2 додаємо цукор, перемішуємо. По консистенции должно получаться что-то вроде крошки.

Французький яблучний тарт - фото крок 3 Теперь добавляем в смесь желтки и ванильную эссенцию.

Французький яблучний тарт - фото крок 4 Быстро перемешиваем и формируем из теста вот такой вот шар. Заворачиваем шарик в пленку и отправляем в холодильник на полчаса.

Французький яблучний тарт - фото крок 5 Поки тісто в холодильнику — займаємося начинкою. беремо яблука, знімаємо шкірку, вирізаємо серцевини.

Французький яблучний тарт - фото крок 6 Нарезаем яблоки тонкими дольками и сбрызгиваем их лимонным соком. Це робиться для того, щоб вони не потемніли.

Французький яблучний тарт - фото крок 7 Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо. По толщине смотрите самия раскатывала на 5 см длиннее моей формы для выпекания, длина которой — 23 см.

Французький яблучний тарт - фото крок 8 Перекладаємо тісто в форму для випікання, притискаємо до бортикам, лишнее тесто срезаем. НЕ lenitesy — чем красивее, тем и вкуснее

Французький яблучний тарт - фото крок 9 Красиво укладываем в форму наши яблоки.

Французький яблучний тарт - фото крок 10 Поливаем яблоки топленым сливочным маслом, посипаємо цукром. Ставим форму для выпекания в духовку и выпекаем 45 хвилин при 200 градусах.

Французький яблучний тарт - фото крок 11 Изумительный французский тарт готов!

Подібні рецепти

Фруктово-ягідний тарт

Французький яблучний тарт-перевертень

Рецепт приготування тарта з вершковим кремом, асорті з ягід і фруктів і яблучним желе. опис приготування: Випічка зі свіжими ягодами і фруктами завжди чудова. яєчний жовток— 1 штука густих вершків— 1 Ст. ложка ванілі— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки молока навпіл з вершками— 2 склян...

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»

Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...

Шоколадний тарт

Шоколадний тарт

шоколадний тарт — це фантастично смачна домашня випічка. Не бійтеся неросійського назви — тарт готується дуже навіть просто. А вже яким він смачним виходить — словами не передати! опис приготування: Довгий час я досить скептично ставився до всяких заморських страв і їх назвами, вважаючи їх гур...

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю

Вершковий тарт з карамеллю — шалено простий у приготуванні тарт, який зможуть приготувати навіть не найдосвідченіші кулінари. За смаком вершковий тарт з карамеллю нагадує чізкейк. рекомендую! опис приготування: Про цей рецепт я згадав тоді, коли до мене звернувся один хороший знайомий з прохан...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...