Рецепти muscleman.com.ua

Грибний соус з сиром

Грибний соус з сиром

Цей смачний соус готується з грибів і плавленого сиру. Має приємний аромат і ні з чим не порівнянний смак. Соус відмінно підійде до страв з м'яса і птиці. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу з сиром. Вам знадобляться такі інгредієнти: печериці, сир пл...

Шоколадний мус з апельсином

Шоколадний мус з апельсином

Ласунам і любителям ніжних десертів хочу запропонувати на пробу дуже класну і зовсім нескладну ідею, як приготувати шоколадний мус з апельсином. нереально ароматно, смачно і апетитно! опис приготування: Активний процес займе близько 15 хвилин, але перед подачею мус потрібно залишити в холодиль...

Грибна підлива з горохом

Грибна підлива з горохом

Коли хочеться різноманітності, але домочадці віддають перевагу перевіреним страви і не хочуть пробувати нічого нового, «Перемогти» консерватизм допоможе цей рецепт. опис приготування: Приготувавши грибну підливу з печериць, ми отримаємо незвичайне доповнення, підходяще до будь-якого гарячого б...

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...

Фарширований стейк

Пиріг на воді з варенням

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Ділюся з вами по-справжньому зігріває рецептом, як приготувати суп-пюре з гарбуза "; Тепло душі ";. звичайно, тут, крім гарбуза, велика кількість інших овочів, які роблять смак супу дуже насиченим. опис приготування: В цьому супі таку величезну кількість овочів, що засумніватися в користі супу...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...

Сироп очерету

Сироп очерету

сироп очерету, або сироп з тростинного цукру, можна використовувати для просочення бісквітів або в якості добавки / прикраси для всіляких десертів. Готується сироп елементарно! опис приготування: Поділюся простим способом, як приготувати сироп очерету. Цукор вариться з водою на повільному вогн...

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Соус з болгарського перцю і волоських горіхів

Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фін...

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Фруктовий кекс з цільнозерновий борошна

Основу цього кексу складають свіжі фрукти, гармонійно доповнені борошном з цільного зерна, в результаті чого ця пісна випічка набуває не тільки оригінальний смак, але і масу корисних властивостей. опис приготування: Таку випічку при бажанні можна доповнити будь прянощами — корицею, мускатним г...

Соус «Краснодарський»

Соус «Краснодарський»

Краснодарський соус - це дуже смачний соус з найпростіших інгредієнтів. Готується він на основі помідорів і яблучного пюре. Відмінна альтернатива банального кетчупу. опис приготування: Докладніше, як приготувати Соус «Краснодарський», я розповім нижче. Яблука для цього рецепта вибирайте такого...

Сердечка курячі тушковані

Сердечка курячі тушковані

Економна господиня знає, що з будь-якої частини курки можна зробити блюдо. З кісток - зварити суп, філе посмажити (і додати гарнір), а з нутрощів можна зробити смачне гаряче блюдо, як це. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати сердечка курячі тушковані. Найкраще до них додати сме...

Гриби, фаршировані овочевою начинкою

Гриби, фаршировані овочевою начинкою

Рецепт приготування грибів портобелло, фаршированих начинкою з італійської ковбаси, лука, фенхеля, болгарського перцю, селери, часнику і розмарину. опис приготування: Фаршировані гриби добре подавати з буханцем хліба і хрустким салатом. капелюшки від грибів портобелло— 2 штуки італійської к...

Фаршировані помідори і кабачки

Фаршировані помідори і кабачки

Класичний рецепт домашньої французької кухні. кількість порцій: 4 помідор— 4 штуки фарш із яловичини— 500 грам кабачки— 4 штуки шинка— 2 скибочки цибулина— 1 штука Порт-salotų— 2 штуки оливкова олія— — За смаком часник— 2 зубчики гілочка розмарину— 1 штука гілочка чебрецю— 1 штука лавровий лист...

Грушевий конфітюр з корицею

Грушевий конфітюр з корицею

Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...

Соус «так»

Соус «так»

Пропоную випробувати рецепт приготування традиційного мексиканського соусу "; Тако ";. Він дуже смачний, має пряний, jguchii, освіжаючий смак і підходить практично до всіх страв! дивіться рецепт! опис приготування: розповідаю, як приготувати соус "; Тако ";: 1. Увімкніть духовку для нагріванн...

Соус «Jakisoʙa»

Соус «Jakisoʙa»

Хочу поділиться своїм рецептом приготування японського соусу "; якісоба ";, який традиційно подають до гречаної локшини. Я готую цей соус на основі сухого білого вина і соєвого соусу. виходить супер! опис приготування: розповім, як приготувати соус "; якісоба" в домашніх умовах. Вам знадобитьс...

Сендвіч за 10 хвилин

Сендвіч за 10 хвилин

Всього десяти хвилин достатньо, щоб приготувати смачний і гідний з естетичної точки зору сендвіч. сендвіч за 10 хвилин — це прекрасний швидкий сніданок або перекус по ходу дня. опис приготування: Бутерброди теж можуть бути справжнім витвором кулінарного мистецтва. Як доводить цей рецепт, необх...

Хліб індійський

Хліб індійський

Рецепт приготування традиційного індійського хліба з борошна, молока і води. опис приготування: Цей хліб може подаватися самостійно, политий медом і посипаний сумішшю цукру і кориці, або використовуватися для приготування тако з яловичиною та іншими начинками. солі— 1/2 чайних ложки розпушув...

Грібовніца класична

Грібовніца класична

розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...