Рецепт Хліб індійський

Рецепт Хліб індійський
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування традиційного індійського хліба з борошна, молока і води.

опис приготування:

Цей хліб може подаватися самостійно, политий медом і посипаний сумішшю цукру і кориці, або використовуватися для приготування тако з яловичиною та іншими начинками.

  • солі— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 3 чайних ложки
  • вода— За смаком
  • рослинний жир або свиняче сало для смаження— За смаком
хліб індійський - фото крок 1 1. Перемішати разом борошно, розпушувач і сіль в мисці. Поступово влити молоко, помішуючи виделкою.

хліб індійський - фото крок 2 2. Додати достатню кількість води (від 1/4 до 1/2 чашки), щоб вийшло однорідне тісто. Накрити миску чистим кухонним рушником і дати тісту постояти від 35 до 45 хвилин.

хліб індійський - фото крок 3 3. Викласти рослинний жир у велику сковороду і розтопити, щоб вийшов шар жиру близько 2,5-5 см у висоту.

хліб індійський - фото крок 4 4. Відщипнути шматок тіста, розмістити його на чистій робочій поверхні і сформувати коло діаметром 10-17 см. Ви можете зробити один великий хліб, якщо хочете.

хліб індійський - фото крок 5 5. Помістити хліб в сковороду і обсмажити з одного боку до золотистого кольору, близько 1 хвилини.

хліб індійський - фото крок 6 6. Потім акуратно перевернути на іншу сторону, використовуючи щипці. Обсмажити ще від 30 до 45 секунд.

хліб індійський - фото крок 7 7. Викласти хліб на паперовий рушник і дати стекти жиру. Тим часом обсмажте тісто. Подавати хліб теплим.

Подібні рецепти

Французький хліб

Салат з капусти і яблук

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...