Рецепт Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо!
опис приготування:
джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речовин. Раніше додавали пектин, Зараз можна купити інші суміші для желирования варення або джему. уважно читайте інструкції по застосуванню і розраховуйте кількість цукру і фруктів. Приготувати грушевий конфітюр, та й будь-який інший зовсім нескладно. У рецепті все детально описано. Найголовніше — вариться він швидко і буде смачно!
- груші очищені— 1 кілограм
- цукор— 750 грам
- обкладинка— 2/3 чайних ложки
- лимон— 1 штука
- Сухе біле вино— 50 мілілітрів
- гвоздика— 4 штуки(по бажанню)
- Корінь імбиру свіжий— 20 грам
- Želfiks— 40 грам(або Варення, Шлунок)
- Мускатний горіх мелений— 0,5 чайних ложки
- Лимонна кислота— 1 щіпка
- вода— 220 мілілітрів
Наливаємо в каструлю воду, додаємо вино, сік лимона, 500 г пісочний, дрібно нарізаний імбир і гвоздику. Доводимо до кипіння.
Додаємо шматочки груш і варимо 10 хвилин після закипання на невеликому вогні.
Додаємо цукор, що залишився, змішаний з желюючий речовиною — варення, желфікс. Додати корицю, мускатний горіх і дрібку лимонки.
Конфітюр відразу змінить колір з янтарного на трохи темніший.
Розливаємо конфітюр в сухі стерилізовані банки, закриваємо кришками і перевертаємо. Після охолодження прибираємо на місце зберігання.
Охолоджене варення є желеподібним, смачний і ароматний.
Шлунок
Кондитер
Želfiks…читайте інструкції на упаковці
Подібні рецепти
Грушевий компот з корицею на зиму
Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...
Грушевий пиріг з мигдальним кремом
Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...
Грушевий пиріг з розмарином
Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...
Буряково-грушевий салат з сиром
Дуже ароматний і соковитий буряково-грушевий салат з сиром не тільки смачний, але ще і неймовірно корисний. Родзинка цього салату - груша, яка обов'язково повинна бути ароматною і твердої. опис приготування: Найпростіші інгредієнти є складовими смачного і ароматного салату. гармонія буряка, ча...
Грушевий пиріг
Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...