Рецепт Гриби, фаршировані овочевою начинкою
Рецепт приготування грибів портобелло, фаршированих начинкою з італійської ковбаси, лука, фенхеля, болгарського перцю, селери, часнику і розмарину.
опис приготування:
Фаршировані гриби добре подавати з буханцем хліба і хрустким салатом.
- капелюшки від грибів портобелло— 2 штуки
- італійської ковбаси— 220 грам
- червоного перцю пластівцями— 2 чайних ложки
- цибуля— 1 штука
- цибулина фенхелю— 1 штука
- солодкий болгарський перець— 1 штука
- стебла селери— 3 штуки
- часнику— 4 зубчики
- гілочки розмарину— 3 штуки
- білого вина або бульйону— 3/4 склянки
- хліба для сендвічів— 4 скибочки(підсмаженого )
- яйце— 1 штука
2. Обсмажити ковбасу у великій неглибокої сковороді з невеликою кількістю оливкової олії і червоного перцю на середньому вогні.
3. Поки ковбаса готується, нарізати цибулю, фенхель, болгарський перець, селера і часник.
Видалити листя від стебел розмарину і дрібно нарізати. Додати овочі, часник і розмарин на сковороді і обсмажити з ковбасою до готовності, близько 5-7 хвилин.
4. Додати вино і варити ще 5 хвилин.
5. Нарізати підсмажений хліб кубиками. Додати тертий сир і хліб кубиками. Кубики хліба повинні увібрати всю рідину. Додати сіль і мелений чорний перець за смаком (або більше червоного перцю).
6. Додати злегка збите яйце. Суміш повинна бути трохи вологою.
7. Викласти приготовлену овочеву начинку в капелюшки портобелло. Посипати тертим сиром зверху.
8. Випікати в духовці протягом 35-40 хвилин, поки гриби не стануть ніжними, а начинка золотисто-коричневого кольору.
Подібні рецепти
КВІШ з овочевою начинкою
Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...
Фаршировані гриби з оливками і горіхами
Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...
Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом
У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...
Фаршировані гриби в мультиварці
фаршировані гриби — страва, яке завжди виглядає дуже святково, та до того ж воно ще й дуже смачне. Його можна зробити в духовці, а можна запекти і в мультиварці, адже це і легко, і швидко. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированих грибів в мультиварці, адже печериці ...