Рецепт Грибна підлива з горохом
Коли хочеться різноманітності, але домочадці віддають перевагу перевіреним страви і не хочуть пробувати нічого нового, «Перемогти» консерватизм допоможе цей рецепт.
опис приготування:
Приготувавши грибну підливу з печериць, ми отримаємо незвичайне доповнення, підходяще до будь-якого гарячого блюда від риби або м'яса, до рису і овочів. Готується вона дуже просто і швидко, а смак робить набагато багатше і пікантні, причому навіть без використання яких би то ні було складних приправ.
- печериці— 500 грам
- горох— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- томати— 250-300 грам
- крем— 2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
- паприка мелена— 1/2 чайних ложки
- сушений кріп— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Рослинна олія— 1 Ст. ложок
2. Наріжте гриби на 4 частини.
3. У сковороді на рослинній олії обсмажте цибулю і гриби до напівготовності.
4. Додайте до грибів подрібнені томати.
5. Гасіть гриби на повільному вогні. додайте кріп, паприка, перець і сметану.
6. До вершкового соусу додайте горох, сіль за смаком.
Подавайте підливу з будь-яким гарніром.
Подібні рецепти
Арабський гарнір з овочів
Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...
Грибна підлива зі сметаною
Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу. опис приготування: Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею р...
Грибна підлива з сухих грибів
Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...
Грибна підлива з сушених грибів
Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...