Рецепт Грибна підлива з горохом

Рецепт Грибна підлива з горохом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Коли хочеться різноманітності, але домочадці віддають перевагу перевіреним страви і не хочуть пробувати нічого нового, «Перемогти» консерватизм допоможе цей рецепт.

опис приготування:

Приготувавши грибну підливу з печериць, ми отримаємо незвичайне доповнення, підходяще до будь-якого гарячого блюда від риби або м'яса, до рису і овочів. Готується вона дуже просто і швидко, а смак робить набагато багатше і пікантні, причому навіть без використання яких би то ні було складних приправ.

  • печериці— 500 грам
  • горох— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • томати— 250-300 грам
  • крем— 2  Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
  • паприка мелена— 1/2 чайних ложки
  • сушений кріп— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— 1  Ст. ложок
Грибна підлива з горохом - фото крок 1 1. Підготуйте всі інгредієнти для готування.

Грибна підлива з горохом - фото крок 2 2. Наріжте гриби на 4 частини.

Грибна підлива з горохом - фото крок 3 3. У сковороді на рослинній олії обсмажте цибулю і гриби до напівготовності.

Грибна підлива з горохом - фото крок 4 4. Додайте до грибів подрібнені томати.

Грибна підлива з горохом - фото крок 5 5. Гасіть гриби на повільному вогні. додайте кріп, паприка, перець і сметану.

Грибна підлива з горохом - фото крок 6 6. До вершкового соусу додайте горох, сіль за смаком.
Подавайте підливу з будь-яким гарніром.

Подібні рецепти

Грибна підлива з печериць

Арабський гарнір з овочів

Грибна підлива з печериць — відмінне доповнення до будь-якого гарніру, а ще особливо добре поєднується з картопляними пиріжками. Готується швидко і досить легко. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування грибної підливи з печериць. Ароматна і в міру густа, ця підлива прикраси...

Грибна підлива з вершками

Грибна підлива з вершками

Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...

Грибна підлива зі сметаною

Грибна підлива зі сметаною

Це один з тих рецептів, які використовуються роками без будь-яких доповнень і змін. Простий і смачний рецепт страви, як приготувати грибну підливу зі сметаною, що підійде до каші або м'ясу. опис приготування: Підливу до столу подають ще гарячою. Ви можете зробити її про запас і перед подачею р...

Грибна підлива з сухих грибів

Грибна підлива з сухих грибів

Ця грибна підлива готується на основі сушених білих грибів. Блюдо виходить дуже ароматним, відмінно підходить до страв з картоплею, наприклад до вареників чи пиріжків. опис приготування: Уявляю на ваш суд простий рецепт приготування грибної підливи з сухих грибів. Так як гриби сушені, їх необх...

Грибна підлива з сушених грибів

Грибна підлива з сушених грибів

Багато господинь віддають перевагу лісові гриби. Ці гриби дуже ароматні, і страви з такими грибами виходять поза сумнівом смачніше, ніж з печерицями. Взимку використовують сушені гриби. опис приготування: Таке блюдо - відмінна знахідка для господині. З невеликої кількості продуктів можна приго...