Рецепти muscleman.com.ua
Хліб сірий з висівками
Домашній хліб вражає різноманітністю смаків і ароматів. Добавки борошна різних видів, висівок і прянощів пропонують широкий простір для створення власних рецептів. опис приготування: Висівки багаті харчовими волокнами і клітковиною. Хліб з висівками відрізняється пишним м'якушем і відмінним с...
Фаршировані курячі стегенця
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...
Шaшлик з вінoм
Без сумніву всі люблять шашлики. Що може бути краще, ніж відпочити на дачі або на природі і поїсти смачного шашличка?! Але його ще потрібно приготувати, тому ділюся, як приготувати шашлик з вином. опис приготування: Подавати шашлик краще на листках соковитого салату, прикрасивши помідори черрі...
Геркулесові тістечка
Ці поживні тістечка готуються на основі вівсяних пластівців без додавання борошна. Вони виходять ніжними, крихкими і гармонійними за смаком, завдяки начинці з ягідного джему. чудовий десерт! опис приготування: У процесі приготування геркулесових тістечок важливо рівномірно розподілити тісто вс...
Тісто для пельменів на воді
Рецепт приготування каші з вівсяних пластівців. опис приготування: Геркулесова каша є дієтичним продуктом, покращує стан шкіри, допомагає переробці і засвоєнню вуглеводів, відновлює ритм серцевої діяльності, а також містить багато антиоксидантів, які виводять токсини і шкідливі речовини з орга...
Суп з запеченими баклажанами
Цей простий рецепт - відмінна основа для подальших експериментів. Супу можна додати обгрунтованості, зваривши його на міцному м'ясному бульйоні. або смак, підсмаживши баклажани на грилі. опис приготування: Ось вам мій рецепт, як приготувати суп з запеченими баклажанами. А для більш парадній по...
Хліб пшенично-житній
Ароматний житній хліб з хрусткою скоринкою і щільним м'якушем дуже хороший і до обіду, і до гуртку молока. Навіщо купувати його в магазині, якщо можна приготувати вдома? опис приготування: кажуть, хата, де пахне хлібом, біда обходить стороною. хочете перевірити? Починайте пекти хліб. Тільки н...
Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...
Суп з квасолею і грибами
Якщо ви любите насичені і ситні, але нескладні у виконанні супчики, тоді придивіться до цього рецепту. Приголомшливе поєднання інгредієнтів, неймовірний аромат і смак - відмінний варіант для обіду. опис приготування: ділюся секретом, як приготувати суп з квасолею і грибами швидко і смачно. З д...
Суп з акулячих плавників
Якщо ви хочете спробувати якесь нове блюдо, то приготуйте суп з акулячих плавців. Він дуже популярний на Сході. Суп простий у приготуванні і обов'язково сподобається вашим гостям. опис приготування: Якщо вам цікаво знати, як приготувати суп з акулячих плавців, то зробіть це прямо зараз, для ць...
Грібовніца класична
розповідаю, як приготувати грібовніцу класичну, що робиться з сушених білих грибів. Я використовую гриби, які сушила сама, але якщо таких немає, то підійдуть і магазинні, але хорошої якості. опис приготування: Сушені гриби перед приготуванням обов'язково потрібно промити добре і замочити в хол...
Голубці з фаршем і грибами
Голубці - чудове, ситне і смачне блюдо, яке готують вже не одне десятиліття, але своєї актуальності воно не втрачає. Сьогодні у нас голубці з м'ясним фаршем і грибами. опис приготування: Голубці приготувати досить просто. але тут, звичайно, потрібен досвід. Дотримуйтесь покроковому опису рецеп...
Стейки з грибами і сиром
м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...
Суп із сушених підберезників
Як відомо, сушені гриби найкраще розкриваються і починають «дихати» в перших стравах - щоб переконатися в цьому, досить випробувати простий рецепт супу з сушених підберезників. опис приготування: Простий рецепт супу з сушених підберезників: 1. Сухі гриби добре промити і замочити в холодній вод...
Фаршировані яйця
Рецепт приготування фаршированих яєць. Основними інгредієнтами страви є яйця та філе горбуші. Фаршировані яйця виходять дуже смачними, майонез і зелень додаються за смаком. опис приготування: мабуть, одна з найпопулярніших і, можна сказати, культових закусок на святкових російських столах — це...
Грушевый клафути
Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...
Горбуші, запечена в тесті
У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл. опис приготування: ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відпра...
Соус до макаронів
Існує безліч соусів, які можна подати до макаронами. Хочу запропонувати вам один з моїх улюблених: в міру гострий, грибний, з томатом. дивіться, як приготувати соус до макаронів! опис приготування: Для соусу можна використовувати томатну пасту, тільки розведіть її трохи водою. протушкувати, як...
Гриби з рікоттою
Нескладна і апетитна гаряча закусочка перед вами. Фаршировані печериці з рікоттою можна приготувати як на кожен день, так і на святковий стіл. Всім любителям грибів раджу на замітку! опис приготування: Найкраще подавати до столу гриби гарячими, відразу з духовки. Так що якщо ви готуєте заздале...
Глазур для паски тягуча
Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....