Рецепт Горбуші, запечена в тесті

Рецепт Горбуші, запечена в тесті
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл.

опис приготування:

ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відправкою її в духовку збризніть соком лимона. Я зазвичай для такої страви використовую цілу рибу, але ви за бажанням можете взяти і філе. Перед подачею можна рибку полити сметаною (якщо використовуєте філе) і посипати зеленню.

  • горбуші— 1  штук
  • яйце— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • Кунжутний— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
  • Листкове тісто— 1  кілограм
горбуші, запечена в тесті - фото крок 1 1. За цим рецептом риба виходить найніжнішої, а хрустке тісто тільки підсилює смак самого страви. Ви можете використовувати цілу потрошенную горбушу або готове філе — по бажанню.

горбуші, запечена в тесті - фото крок 2 2. Чистим рыбу, нарізаємо цибулю півкільцями або кільцями і готуємо основу — листкове тісто. Я зазвичай беру вже готове тісто.

горбуші, запечена в тесті - фото крок 3 3. Тепер викладаємо на шар тіста цибулю, який попередньо можна замаринувати в лимонному соці. Я використовую НЕ маринована цибуля — так смачніше.

горбуші, запечена в тесті - фото крок 4 4. Викладаємо нашу рибку, зверху також посипаємо цибулею. Тепер можна збризнути рибу соком лимона або лайма, посолити і поперчити за смаком.

горбуші, запечена в тесті - фото крок 5 5. Закриваємо нашу горбушу другим шаром тіста, скріплюємо гарненько і промазуємо всю поверхню яйцем. Тепер сміливо відправляйте рибку в духовку на одну годину.

горбуші, запечена в тесті - фото крок 6 6. Я ще посипаю верх кунжутом — так виходить смачніше і естетичніше при подачі. Дайте горбуші трохи охолонути і можна її нарізати порційно.

Подібні рецепти

Горбуші, запечена в духовці

Горбуші, запечена з овочами

горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...

Груша, запечена в тесті

Груша, запечена в тесті

груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний! опис приготування: Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — д...

Суп з горбуші

Суп з горбуші

Пропоную приготувати дуже просте і смачне блюдо — суп з горбуші. Дуже-дуже смачний суп! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши його опис приготування: горбуші — досить смачна риба, проте трохи сухувата, тому я раджу в суп додавати рослинне або оливкове масло, з приправ для нашого рецепта суп...

Горбуші королівський

Горбуші королівський

Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...

Суп з консерви горбуші

Суп з консерви горбуші

Цей рецепт сподобається, тим хто любить економити свій час і в той же час не проти смачно перекусити. Суп з консерви горбуші виходить ситним і ароматним. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте! опис приготування: Спеціально для Вас — рецепт класичного приготування супу з консерви горбуші. Особлив...