Рецепт Горбуші, запечена в тесті
У такому виконанні сухувата риба виходить дуже соковитою і смачною. У нашій родині горбуша в клярі — одне з улюблених страв, яке я іноді навіть готую на святковий стіл.
опис приготування:
ніжна горбуша, запечена в тесті, в домашніх умовах виходить такий, завдяки нехитрому правилу. Перед відправкою її в духовку збризніть соком лимона. Я зазвичай для такої страви використовую цілу рибу, але ви за бажанням можете взяти і філе. Перед подачею можна рибку полити сметаною (якщо використовуєте філе) і посипати зеленню.
- горбуші— 1 штук
- яйце— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- лимон— 1 штука
- Кунжутний— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
- Листкове тісто— 1 кілограм
2. Чистим рыбу, нарізаємо цибулю півкільцями або кільцями і готуємо основу — листкове тісто. Я зазвичай беру вже готове тісто.
3. Тепер викладаємо на шар тіста цибулю, який попередньо можна замаринувати в лимонному соці. Я використовую НЕ маринована цибуля — так смачніше.
4. Викладаємо нашу рибку, зверху також посипаємо цибулею. Тепер можна збризнути рибу соком лимона або лайма, посолити і поперчити за смаком.
5. Закриваємо нашу горбушу другим шаром тіста, скріплюємо гарненько і промазуємо всю поверхню яйцем. Тепер сміливо відправляйте рибку в духовку на одну годину.
6. Я ще посипаю верх кунжутом — так виходить смачніше і естетичніше при подачі. Дайте горбуші трохи охолонути і можна її нарізати порційно.
Подібні рецепти
Горбуші, запечена з овочами
горбуші — риба відносно недорога, але приготована за цим рецептом, она не уступает по вкусу более дорогим видам рыбы. Цікавий маринад робить рибу ніжною і дуже соковитою. опис приготування: Маринад дуже вдало підходить до всіх видів червоної риби, тому рекомендую нічого не міняти і не доповнюв...
Груша, запечена в тесті
груша, запечена в тесті, здатна не тільки прикрасити святковий стіл, але і стати чудовим завершенням романтичного вечері. Цей чудовий десерт і виглядає ефектно, і дуже смачний! опис приготування: Приготувати це блюдо не так вже й складно, особливо якщо використовувати готове листкове тісто — д...
Суп з горбуші
Пропоную приготувати дуже просте і смачне блюдо — суп з горбуші. Дуже-дуже смачний суп! Переконайтеся в цьому самі, приготувавши його опис приготування: горбуші — досить смачна риба, проте трохи сухувата, тому я раджу в суп додавати рослинне або оливкове масло, з приправ для нашого рецепта суп...
Горбуші королівський
Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...
Суп з консерви горбуші
Цей рецепт сподобається, тим хто любить економити свій час і в той же час не проти смачно перекусити. Суп з консерви горбуші виходить ситним і ароматним. Приготуйте і ви точно не пошкодуєте! опис приготування: Спеціально для Вас — рецепт класичного приготування супу з консерви горбуші. Особлив...