Рецепт Геркулесові тістечка
Ці поживні тістечка готуються на основі вівсяних пластівців без додавання борошна. Вони виходять ніжними, крихкими і гармонійними за смаком, завдяки начинці з ягідного джему. чудовий десерт!
опис приготування:
У процесі приготування геркулесових тістечок важливо рівномірно розподілити тісто всередині поліетиленового пакета і дати йому повністю замерзнути, тоді основу буде легко перенести на деко. В якості начинки для десерту можна використовувати ягідні або фруктові джеми, будь густе варення. пробуйте!
- Пластівці вівсяні "; Геркулес" — 150 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- вода— 1 Ст. ложка
- Цукровий пісок— 50 грам
- Джем (або густе варення) — 70-80 грам
Геркулес подрібніть за допомогою блендера так, щоб було видно частинки пластівців. Перетворювати їх на муку не слід.
Додайте до перемолотим пластівців цукровий пісок і масло, нарізане кубиками.
З'єднайте інгредієнти руками до отримання крихти.
Додайте в вівсяно-масляну крихту холодну воду, по необхідності збільшивши її кількість, замісіть тісто. Воно виходить розсипчастим, погано збираються в грудку.
Помістіть готове тісто в щільний пакет і розподіліть всередині, допомагаючи собі качалкою. Пласт повинен бути довжиною приблизно 20-25 см і шириною — 15-20 см. Помістіть пакет з тестом в морозилку для застигання (10-15 хвилин).
Вийміть застигле тісто з морозилки і акуратно звільніть від пакета, перенесіть пласт на деко.
Випікайте основу для Геркулесові тістечка при температурі 190 градусів протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору. Дайте тесту охолонути в формі, а потім обережно, за допомогою тонкої лопатки перенесіть на робочу поверхню.
Змастіть джемом половину випеченої основи, а потім акуратно розріжте гострим ножем на 2 рівних частини.
Перенесіть не змазати половину тіста на шар джему, роблячи це дуже акуратно, щоб не зламати крихкий корж.
Розріжте вийшло тістечко на порційні шматочки і подавайте, посипавши цукровою пудрою або прикрасивши свіжими ягодами. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Тришаровий фруктовий пиріг з меренгою
Це печиво сміливо можна назвати дієтичним, воно не містить ні крапельки жиру або цукру. Воно дуже корисне завдяки геркулесових пластівців, родзинок, горіхів і насінню. опис приготування: Для приготування печива вам знадобиться геркулесових пластівці, кефір, мед і сухофрукти, горіхи. У Геркулес...
Геркулесові оладки
Хочу вам показати, як приготувати геркулесові оладки із зеленню. Такі оладки стануть ситним і корисним сніданком для всієї родини. Також їх можна вживати в якості легкої вечері або перекусу. опис приготування: Подавати такі оладки можна з нежирної сметаною або ж з соусом, приготованим з грецьк...
«Геркулесові кофе2 і «геркулесовий тарт»
Пропоную вам дуже смачний і здоровий сніданок! Крем готується з рису, звареного на молоці, з додаванням вершків. Рисовий крем доповнимо горіхово — геркулесових коржем, фруктами зверху і запиваючи "Геркулесових кави". Таким чином, у нас вийде прекрасний здоровий сніданок "Чудодійний еліксир довгол...
Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо
Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...
Шоколадні тістечка з солодкої картоплі
Рецепт приготування легких шоколадних тістечок з солодкого картопляного пюре з кавою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом квадратну форму для пирога, відкласти в сторону. У середній каструлі на повільному вогні розтопити вершкове масло. Забрати каструлю з вог...