Рецепт Стейки з грибами і сиром
м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним.
опис приготування:
думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? поєднання м'яса, печериць і сиру - класичне тріо. Приготуйте смачний, соковитий стейк зі свинини. Вдале м'ясо легко приготувати, з цим впорається навіть недосвідчений кулінар. Я поділюся з вами секретами, як приготувати стейки з грибами і сиром.
- свинина— 3 штуки(стейк)
- сир твердий— 3 штуки(нарізка)
- печериці— 6 штук
- масло растітітельним— 3 чайних ложки
- приправа м'ясна— 1 Чайна ложка(барбарис, паприка, koriandr, петрушка,часник, перець червоний, кмин, обкладинка)
- сіль— За смаком
- прованські трави— 1 щіпка
М'ясо розріжте на 3 стейк на 3-4 см завтовшки.
Кожен стейк розріжте навпіл, не доходячи до кінця 0.5-1 см.
Кожен стейк злегка відбийте тупим боком ножа з двох сторін.
З'єднайте всі спеції.
Додайте рослинне масло. добре перемішайте.
Добре змастіть кожен стейк.
Печериці наріжте пластинками.
Обсмажте в небольшоі кількості масла на розігрітій сковороді.
На кожен стейк викладіть шматочок сиру.
На сир покладіть печериці.
закрийте стейки.
Покладіть кожен стейк на шматочок фольги і пергаменту.
Щільно загорніть кожен стейк. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 45-50 хвилин.
Після закінчення часу відкрийте кожен шматочок і відправте в духовку ще хвилин на 10-15 до рум'яного кольору.
Обов'язково кілька разів полийте соком.
Ароматне блюдо готове.
неймовірно соковите, ніжне м'ясо.
Подібні рецепти
Свинячі стейки з грибами і брюссельською капустою
Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...
Стейки в зеленому маринаді
Стейки в зеленому маринаді — гідна альтернатива приївся шашлику, якщо вам належить пікнік на природі. смачне, соковите, ароматне м'ясо — хіба щось може бути бажанішим для м'ясоїда? опис приготування: Я люблю шашлик, проте особисто мені вже після другої-третьої вилазки на природу шашлик починає...
Стейки з гарбуза
Стейки з гарбуза — ідеальне блюдо для вечері. Воно не дуже калорійне, швидко готується і подається як самостійно, так і в дуеті з запеченим або відварною м'ясом, ковбасними виробами, куркою. опис приготування: Гарбузове стейки можна приготувати навіть на природі, пікніки — для цього заздалегід...
Стейки риби на мангалі
страви, приготовані на мангалі, мають приголомшливий смаком і запахом. Про це навіть сперечатися не доводиться. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і виїхати на природу. Так я і вчинила. опис приготування: Ми весь час готуємо з друзями м'ясні шашлики і курку. Але пора і за рибу взяти...
Стейки з соусом АДОБО
Сам по собі яловичий стейк за цим рецептом готується звичайним чином. цікавий маринад, в якому маринується м'ясо і, відповідно соус, в якому він подається. Заходьте і знайомтесь з рецептом! опис приготування: Рецепт маринаду тут традиційний, тому нічого змінювати не рекомендую. А ось яловичину...