Рецепт Філе риби в мультиварці
Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром.
опис приготування:
Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці.
- філе риби— 500 грам
- морква— 1 штука
- Буряк— 1 штука
- лимон— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- сир— 50 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- сушені трави— 1 щіпка
2. Поки риба просочується спеціями, можна зайнятися овочами. Для початку необхідно очистити і нарізати кільцями цибулину. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди цибулю.
3. Морква і буряк вимити, просушити і очистити. Нарізати тонкими скибочками за допомогою овочерізки або натерти на крупній тертці. Половину овочів відкласти в сторону, а другу відправити в мультиварку.
4. Саме час відправити в чашу рибу. Сир натерти на середній тертці і висипати рівним шаром на філе.
5. Останнім шаром викласти другу половину овочів. При бажанні посолити і поперчити. Зверху вичавити сік лимона за смаком. Включити мультиварку на режим Випічка від 30 до 45 хвилин (в залежності від кількості інгредієнтів і товщини філе риби) до готовності.
6. Коли філе риби в мультиварці в домашніх умовах готове, акуратно дістати блюдо з гущавини і нарізати порційними шматочками. Таку рибку можна подавати як самостійне блюдо або з улюбленим гарніром.
Подібні рецепти
Лимонно-часникове філе риби
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...
Філе риби в клярі
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...
Філе червоної риби в духовці
Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...
Філе риби на сковороді
Сьогодні я розповім, як приготувати філе риби на сковороді просто, швидко і смачно. Рецепт не буде особливим, проте смак рибки вам сподобається. Приступаємо до приготування! опис приготування: По бажанню, рибку попередньо можна замаринувати в лимонному соку зі спеціями. Так вона вийде ароматні...