Рецепти muscleman.com.ua

Хачапурі на мацоні

Хачапурі на мацоні

розповім сьогодні, як приготувати хачапурі на мацоні в домашніх умовах. Це досить просте блюдо, з яким впорається навіть новачок на кухні, воно ситне, смачне, і його дуже приємно готувати. опис приготування: Перед вами простий рецепт хачапурі на мацоні, і я вам розповім, як його приготувати. З...

Суп з молодого горошку

Суп з молодого горошку

Такий супчик можна варити не тільки влітку, коли є свіжий зелений горошок, його можна приготувати і з замороженого горошку. Найголовніше — для цього супу потрібен молодий, молочний зелений горошок. опис приготування: Супчик швидкого приготування з молодого зеленого горошку приготувати дуже лег...

Філе тріски під скоринкою

Філе тріски під скоринкою

До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...

Слоеный пирог с яблоками из готового теста

Слоеный пирог с яблоками из готового теста

Ищите вариант вкусненького на десерт без лишних хлопот? Тогда этот рецепт слоеного пирога с яблоками из готового теста со сливочной заливкой — то, що вам потрібно. В сезон яблок обязательно приготовьте. опис приготування: Це досить простий, но при этом интересный вариант, как приготовить слоен...

Харчо з яловичиною

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба. опис приготування: Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за баг...

Смузі із замороженого шпинату

Смузі із замороженого шпинату

Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Грибний суп з опеньками

Грибний суп з опеньками

опеньки — одні з найсмачніших лісових грибів, тому і грибний супчик з опеньків виходить дивно смачним. Рецепт дуже простий: розповідаю, як приготувати максимально смачно! опис приготування: Якщо ви вирішили побалувати свій шлунок гарячим супчиком, я підкажу вам, що саме приготувати. Грибний су...

Фаршировані варені яйця

Фаршировані варені яйця

Легкі закуски я роблю не тільки у свята, але і в звичайні дні. Люблю додати що-небудь до основної страви, та й перекусити такими варіантами завжди можна. Цей рецепт став одним з фаворитів. опис приготування: розповім, як приготувати фаршировані варені яйця. Начинкою виступатиме суміш з сиру, з...

Суп з галушок

Суп з галушок

Ну дуже смачний і неймовірно простий суп! Якщо ви раніше ніколи не робили такої, скоріше записуйте рецепт, як приготувати суп з галушок, і приступайте. Це легке і ситне блюдо для обіду. опис приготування: Суп готую на курячому бульйоні. Тарілочка цієї страви приємно наситить і зігріє вас в буд...

Помадка

Помадка

помадка — десерт, який я б в першу чергу рекомендувала до темного пива, а вже потім — до кави, чаю або морозиву. Приготувати фондан нескладно — вам допоможе покроковий рецепт фондан з фото. опис приготування: Якщо ви стежите за моїми рецептами на цьому сайті, то напевно знаєте, що десерти я ма...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Печериці в часниковою паніровці

Печериці в часниковою паніровці

Легка закуска з соковитих печериць з пікантним смаком. готується легко, просто і швидко. Гриби в паніровці з панірувальних сухарів, твердого сиру, зелені і сушеного часнику запікаються в духовці. опис приготування: Я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати шампіньйони в часниковою пані...

Соус з граната

Соус з граната

Хочу запропонувати вам спробувати дуже класний соус. насичений, ароматний, в міру густий, він чудово підійде як для десертів, так і для м'яса або салатів, наприклад. Рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Перед вами ідея, як приготувати соус з граната. Щоб уварити його до потрібної ...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Очі на Хеллоуїн

Очі на Хеллоуїн

Прикольна закуска у вигляді очних яблук. незвично, весело і страшно їстівне! опис приготування: 1. Зробити круглі кульки з пончиків розміром з людське око. Розплавити плитки білого шоколаду (на слабкому вогні) — тримати гарячим до закінчення приготування закуски. Насадити пончик на вилку і опу...

Філе мінтая

Філе мінтая

філе, приготоване в два етапи. спочатку обсмажують, потім запікається з овочами. Це подвійне приготування дасть вам рибу, яка злегка хрустка зовні і м'яка в середині. кількість порцій: 4 цибулини— 4 штуки вершкове масло— 2 Ст. ложки шматочки бекону— 150 грам горох— 100 грам морква— 2 штуки риб...

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою

Яловичина з морквою — смачне, ситне осіннє блюдо, коли вже потрібні зігріваючі тіло і душу страви. Яловичину вибирайте молоду, гасити її все одно будемо довго, можна використовувати невеликий казанок. опис приготування: Яловичина з морквою готується довго і виходить обладнаний. особливо, якщо...

Фарширований перець з овочами

Фарширований перець з овочами

Напевно кожна господиня хоч раз готувала фарширований перець. Але не кожна знає, що для начинки зовсім не обов'язково використовувати м'ясо. Її можна зробити з овочів і сиру. виходить смачно! опис приготування: Любіть овочеві страви? Тоді спробуйте перці начинити овочами і запекти в духовці. Ц...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...