Рецепт Соус дор блю з вершками
Соус на основі сиру хороший в будь-якому виконанні, він ніжний, пікантний і відмінно підходить до всіх страв. Особливою розкішшю і вишуканістю вважається рецепт, як приготувати соус дор блю з вершками.
опис приготування:
Основний продукт такого соусу дуже дорогий, тому соуси на його основі або його додавання в блюда може дозволити собі не кожен. Спочатку смак сиру може і зовсім збентежити, адже він специфічний. Соус на основі такого сиру готується за хвилини, адже він добре піддається тепловій обробці. Можна приготувати соус з додаванням цибулі, часнику, зелені або червоної ікри, а подавати його рекомендую до відварною або паровим страв (м'ясо, риба, овочі) або в якості заправки для салату з свіжих листя.
1. Сир нарізаю невеликими шматочками і кладу в сотейник, відправляю його на слабкий вогонь.
2. Відразу ж до сиру вливаю половину нежирних вершків (11% жирності) і лопаткою розтираю сир у вершках до утворення маси без великих грудочок.
3. Поступово додаю в сотейник вершки і весь час помішують, щоб вони не згорнулися. Прогріваю масу до повного розчинення сиру (ні в якому, бува, не кип'ячу).
4. В густу масу в самому кінці кладу прованські трави і сіль за смаком, перед цим обов'язково пробую соус, адже сир сам по собі солоний.
5. Готовий соус розливаю по формам і прикрашаю гілочкою зелені. Подаю його теплим до риби або м'яса. Смачного!
- Сыр до блю— 100 грам
- вершки— 200 мілілітрів
- Прованські трави— За смаком
- сіль— За смаком
1. Сир нарізаю невеликими шматочками і кладу в сотейник, відправляю його на слабкий вогонь.
2. Відразу ж до сиру вливаю половину нежирних вершків (11% жирності) і лопаткою розтираю сир у вершках до утворення маси без великих грудочок.
3. Поступово додаю в сотейник вершки і весь час помішують, щоб вони не згорнулися. Прогріваю масу до повного розчинення сиру (ні в якому, бува, не кип'ячу).
4. В густу масу в самому кінці кладу прованські трави і сіль за смаком, перед цим обов'язково пробую соус, адже сир сам по собі солоний.
5. Готовий соус розливаю по формам і прикрашаю гілочкою зелені. Подаю його теплим до риби або м'яса. Смачного!
Подібні рецепти
Чорна редька з медом
Незвичайне поєднання солодких груш з гострим солонуватий смак благородного сиру дор блю - ласощі для справжніх гурманів! Як приготувати грушу з сиром дор блю? Простіше простого! опис приготування: Пікантний смак і красивий зовнішній вигляд цієї страви обов'язково вам сподобаються! До того ж, п...
Грибний соус з печериць з вершками
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний соус з вершками
універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками! опис приготування: Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями....
Еклери «Полуниця з вершками»
чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...
Грибна підлива з вершками
Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...