Рецепт Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо.
опис приготування:
думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно без кістки, питайте на ринку — точно знайдете. Приготувати яловичу грудинку не дуже легко, вона дуже жорстка. Якщо просто обсмажити на сковороді — вийде підошва. Тому потрібно гасити яловичу грудинку, причому — доволі довго. Однак тоді м'ясо вийде і соковитим, і ароматним.
- Говяжья грудинка— 1 кілограм
- Цибуля— 4 штуки
- часник— 4-5 зубчиків
- морква— 3 зубчики
- бульйон яловичий— 400 мілілітрів
- спеції— За смаком(лавровий лист, розмарин, koriandr)
- сіль, перець— За смаком
Кладем грудинку в кастрюлю, в якій потім будемо її гасити. Наливаємо трохи олії і обсмажуємо по 2-3 хвилини з обох сторін, щоб м'ясо покрилося невеликий скоринкою.
Злегка підсмажене до невеликої скоринки м'ясо викладаємо на тарілку.
А в каструлю кладемо кільцями нарізану цибулю. обсмажуємо 2-3 хвилини, потім додаємо дрібно нарізаний часник і смажимо ще 2-3 хвилини.
Обсмажену цибулю і часник лопаткою притискаємо до стінок каструлі, а в центр на дно викладаємо шматок м'яса.
Додаємо бульйон і спеції. Доводимо до кипіння. Як тільки бульйон закипить — накриваємо каструлю кришкою і відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів. tusim 3 годину. Щогодини м'ясо потрібно перевертати.
Потім додаємо крупно нарізану моркву і відправляємо ще на годину запікатися.
Грудинка повинна вийти дуже ніжною. Після чотирьох годин запікання дістаємо каструлю, м'ясо витягуємо і накриваємо фольгою (щоб не охололо), лавровий лист викидаємо, трохи овочів беремо на гарнір, а все інше (залишки бульйону, овочів, спецій) подрібнюємо за допомогою блендера. Це буде соус. Усе, тушковану яловичу грудинку можна подавати!
Подібні рецепти
Торт «камуфляж»
Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...
Говяжья вырезка с грибами
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...
Грудинка фаршированная
Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...
Грудинка в мультиварці в фользі
Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...