Рецепт Грудинка говяжья тушеная

Рецепт Грудинка говяжья тушеная
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо.

опис приготування:

думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно без кістки, питайте на ринку — точно знайдете. Приготувати яловичу грудинку не дуже легко, вона дуже жорстка. Якщо просто обсмажити на сковороді — вийде підошва. Тому потрібно гасити яловичу грудинку, причому — доволі довго. Однак тоді м'ясо вийде і соковитим, і ароматним.

  • Говяжья грудинка— 1 кілограм
  • Цибуля— 4 штуки
  • часник— 4-5 зубчиків
  • морква— 3 зубчики
  • бульйон яловичий— 400 мілілітрів
  • спеції— За смаком(лавровий лист, розмарин, koriandr)
  • сіль, перець— За смаком
Грудинка говяжья тушеная - фото крок 1 Почнем з того, що підготуємо яловичу грудинку. Великі шматки жиру потрібно відрізати, а малі не зрізаємо — вони все одно розтопиться в процесі приготування. Моєму і просушують грудинку, посипаємо сіллю і перцем.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 2 Кладем грудинку в кастрюлю, в якій потім будемо її гасити. Наливаємо трохи олії і обсмажуємо по 2-3 хвилини з обох сторін, щоб м'ясо покрилося невеликий скоринкою.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 3 Злегка підсмажене до невеликої скоринки м'ясо викладаємо на тарілку.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 4 А в каструлю кладемо кільцями нарізану цибулю. обсмажуємо 2-3 хвилини, потім додаємо дрібно нарізаний часник і смажимо ще 2-3 хвилини.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 5 Обсмажену цибулю і часник лопаткою притискаємо до стінок каструлі, а в центр на дно викладаємо шматок м'яса.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 6 Додаємо бульйон і спеції. Доводимо до кипіння. Як тільки бульйон закипить — накриваємо каструлю кришкою і відправляємо в духовку, розігріту до 150 градусів. tusim 3 годину. Щогодини м'ясо потрібно перевертати.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 7 Потім додаємо крупно нарізану моркву і відправляємо ще на годину запікатися.

Грудинка говяжья тушеная - фото крок 8 Грудинка повинна вийти дуже ніжною. Після чотирьох годин запікання дістаємо каструлю, м'ясо витягуємо і накриваємо фольгою (щоб не охололо), лавровий лист викидаємо, трохи овочів беремо на гарнір, а все інше (залишки бульйону, овочів, спецій) подрібнюємо за допомогою блендера. Це буде соус. Усе, тушковану яловичу грудинку можна подавати!

Подібні рецепти

Говяжья печень с курагой и яблоком

Торт «камуфляж»

Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...

Говяжья вырезка с грибами

Говяжья вырезка с грибами

Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...

Грудинка фаршированная

Грудинка фаршированная

Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...

Грудинка в мультиварці в фользі

Грудинка в мультиварці в фользі

Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...