Рецепт Помадка
помадка — десерт, який я б в першу чергу рекомендувала до темного пива, а вже потім — до кави, чаю або морозиву. Приготувати фондан нескладно — вам допоможе покроковий рецепт фондан з фото.
опис приготування:
Якщо ви стежите за моїми рецептами на цьому сайті, то напевно знаєте, що десерти я майже не готую, а випічкою займаюся тільки по великих святах. Однак фондан я готую досить часто, оскільки готувати його дуже легко і швидко. можливо, я оригінал, але я дуже люблю їсти фондан під темне пиво, хоча ця французька випічка, звичайно, відмінно поєднується і з кавою, чаєм, какао. словом, відмінна річ цей фондан — готується просто і всього з декількох інгредієнтів, а виходить смачною і дуже універсальною.
- шоколад темний— 100 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- яйця— 2 штуки
- Цукрова пудра— 4 Ст. ложки
- борошно— 2 Ст. ложки
- какао— — За смаком
Розтоплюємо до утворення однорідної маси.
Тим часом в окремій мисочці гарненько збиваємо яєчні білки (до крутих піків). Туди ж додаємо цукрову пудру і жовтки, ще раз гарненько збиваємо.
Отриману яєчну масу додаємо до розтопленого шоколаду. перемішуємо лопаткою.
Додаємо в отриману суміш борошно. перемішуємо. що, важливе зауваження — додавати і борошно, і яєчну масу потрібно в уже остиглий до кімнатної температури розтоплений шоколад. Якщо додасте в гарячий — вийде нісенітниця.
Додаємо трохи какао-порошку для кольору і знову перемішуємо. Перемішувати потрібно лопаткою, а не міксером — маса повинна бути досить густий, тягучою.
Масою наповнюємо формочки для випікання (керамічні, силіконові — які у вас є). Наповнювати потрібно не до самого верху — маса під час запікання підніметься, тому залиште трохи в формочках.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 7-8 хвилин.
По закінченню обумовленого часу дістаємо фондан з духовки, охолоджуємо і подаємо до столу. Подавати бажано теплим. Смачного!
Подібні рецепти
Помадка для «ромової баби»
Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока. опис приготування: помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, ...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...