Рецепт Ескалоп з яловичини
Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді.
опис приготування:
Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки.
Ескалоп зрізається особливим способом — рівними кружечками, поперек волокон, щоб м'ясо при смаженні вийшло соковитим і ніжним. також ескалоп, нарізаються з сирого м'яса товщиною не більше 1-1,5 см і потім відбиваються (до товщини 0,5-1 см). Таким чином, eskalop — це рівний, круглий, тонкий шматок м'яса від кращої частини туші. Обсмажуємо ескалоп з яловичини ми досить просто — на сковорідці в дуже великій кількості масла (як у фритюрі). Обсмажуємо досить швидко — протягом 3-4 хвилин з кожного боку. Для гарного і свіжого м'яса цього часу цілком достатньо.
Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 600 грам(по 100 грам )
- сіль, перець— — За смаком
- приправи— — За смаком(прованські трави, koriandr)
- Вершкове масло— 20 грам
- Біле сухе вино— 150 мілілітрів
- Сік лимона— 2 Ст. ложки
- цукор— 20 грам
Вырезаем ровные круглые эскалопы и слегка отбиваем с двух сторон.
У сковорідку наливаємо масло (багато масла), чтоб создать на сковородке фритюр И кладем не нее кусочки говядины.
Обжариваем эскалопы с двух сторон по 3-4 хвилини з кожного боку.
готуємо соус. Масло в котором обжаривали мясо, практически полностью сливаем. Добавляем белое вино и доводим до кипения, поднимая с поверхности сковороды то, что осталось после обжаривания мяса. Додаємо лимонний сік, сіль, цукор. Все перемешиваем и процеживаем соус, очищаем сковородку и возвращаем соус. Добавляем несколько кусочков сливочного масла. перемішуємо, отключаем сковородку.
М'ясо викладаємо на тарілку, поливаємо соусом і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Ескалоп свинячий в духовці
ескалоп — це нежирні шматки м'яса без кісточки, обсмажені на сковороді без панірування. Найкраще використовувати свинячу вирізку. Ескалоп готується з ниркової частини, де м'ясо особливо м'яке і ніжне. опис приготування: Що може бути краще для чоловіка, цінує хороше м'ясо, ніж добре підсмажений...
Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...
Ескалоп з пармской шинкою
Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...
Гарнір до яловичини
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...
Гаряче з яловичини
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...