Рецепт Харчо з яловичиною

Рецепт Харчо з яловичиною
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 45 хв.
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба.

опис приготування:

Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за багато років він став гаряче любимо і іншими народами. Мені подобається цей рецепт, оскільки в ньому поєднуються кислі і гострі смаки. Зазвичай блюдо готується з яловичини або курки, але також воно може бути приготоване з інших видів м'яса. Крім того, суп можна приготувати з додаванням волоських горіхів або рису. У цьому рецепті я розповім, як приготувати "; Харчо" з яловичиною та рисом.

  • м'ясо яловичини— 1,35 кілограма
  • Цибуля— 1 штука
  • черешок селери— 2 штуки(дрібно нарізаний)
  • вода— 1 літр
  • томати— 0,8 кілограма(консервовані, нарізані)
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 штуки(пресований)
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • паприка копчена— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка(насіння)
  • сіль— 3 чайних ложки
1 Яловичину наріжте шматочками середнього розміру. М'ясні посли та секції Росії 2 партії.

2 Поставте емальовану каструлю на середній або високий вогонь і додайте 2 столові ложки олії.

3 Як тільки масло стане гарячим, додайте в каструлю першу партію м'яса і обсмажуйте його до коричневого кольору. Потім обсмажте другу партію.
Обсмажене м'ясо видаліть з каструлі і відставте.

4 Додайте в каструлю подрібнену цибулю і селеру. Обсмажуйте на маслі протягом 5 хвилин до розм'якшення. Потім всипте в каструлю консервовані помідори з соком, влийте бульйон і воду. Сюди ж додайте готове м'ясо і лавровий лист.

5 Коли суп закипить, накрийте його кришкою і залиште гаситися на повільному вогні 1,5-2 годину. За цей час м'ясо повинно стати м'яким.

6 Киньте в суп рис, насіння koriandra, сік лимона, зубчики часнику і паприку. Варіть блюдо ще приблизно 20 хвилин, щоб рис став м'яким.

7 Зніміть каструлю з вогню і додайте ¼ чашки петрушки, ¼ чашки кропу, сіль і перець. Накрийте каструлю кришкою і перед тим як подавати, дайте блюду постояти ще 10 хвилин. При подачі можна прикрасити суп свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Харчо з баранини класичне

Картопляні зрази з начинкою з фаршу

Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи

Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Харчо зі свинини

Харчо зі свинини

Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати. опис приготування: Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче...

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...