Рецепт Харчо з яловичиною
Харчо - це ситний суп з яловичини в томатному бульйоні з прекрасним поєднанням спецій і свіжих трав. Ніжне м'ясо яловичини просто тане в роті. Усе, що потрібно до супу - шматочок свіжого хрусткого хліба.
опис приготування:
Яскраво-червоний & Quot; Xarco" носить грузинський характер, але за багато років він став гаряче любимо і іншими народами. Мені подобається цей рецепт, оскільки в ньому поєднуються кислі і гострі смаки. Зазвичай блюдо готується з яловичини або курки, але також воно може бути приготоване з інших видів м'яса. Крім того, суп можна приготувати з додаванням волоських горіхів або рису. У цьому рецепті я розповім, як приготувати "; Харчо" з яловичиною та рисом.
- м'ясо яловичини— 1,35 кілограма
- Цибуля— 1 штука
- черешок селери— 2 штуки(дрібно нарізаний)
- вода— 1 літр
- томати— 0,8 кілограма(консервовані, нарізані)
- Сік лимона— 2 Ст. ложки
- часник— 2 штуки(пресований)
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- паприка копчена— 1 Чайна ложка
- Koriandr— 1 Чайна ложка(насіння)
- сіль— 3 чайних ложки
2 Поставте емальовану каструлю на середній або високий вогонь і додайте 2 столові ложки олії.
3 Як тільки масло стане гарячим, додайте в каструлю першу партію м'яса і обсмажуйте його до коричневого кольору. Потім обсмажте другу партію.
Обсмажене м'ясо видаліть з каструлі і відставте.
4 Додайте в каструлю подрібнену цибулю і селеру. Обсмажуйте на маслі протягом 5 хвилин до розм'якшення. Потім всипте в каструлю консервовані помідори з соком, влийте бульйон і воду. Сюди ж додайте готове м'ясо і лавровий лист.
5 Коли суп закипить, накрийте його кришкою і залиште гаситися на повільному вогні 1,5-2 годину. За цей час м'ясо повинно стати м'яким.
6 Киньте в суп рис, насіння koriandra, сік лимона, зубчики часнику і паприку. Варіть блюдо ще приблизно 20 хвилин, щоб рис став м'яким.
7 Зніміть каструлю з вогню і додайте ¼ чашки петрушки, ¼ чашки кропу, сіль і перець. Накрийте каструлю кришкою і перед тим як подавати, дайте блюду постояти ще 10 хвилин. При подачі можна прикрасити суп свіжою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Картопляні зрази з начинкою з фаршу
Як приготувати харчо з баранини, мені якось одного разу розповіла моя подруга. З тих пір це блюдо не покидає мою кухню. ситний, гарячий м'ясний суп - це просто смакота! Всім раджу! опис приготування: Дуже смачно буде, якщо перед вимиканням додати пару чайних ложок хмелі-сунелі. Супчик виходит...
Харчо з яловичини по-грузинськи
Харчо з яловичини по-грузинськи — ситний і ароматний м'ясний суп. Приготувати його зовсім нескладно. При приготуванні харчо ми будемо використовувати багато зелені, гострий перчик, помідори і рис. опис приготування: Харчо з яловичини по-грузинськи можна урізноманітнити волоськими горіхами. Для...
Харчо зі свинячих реберець
Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...
Харчо зі свинини
Xarco — це традиційний грузинський суп зі свинини, рецепт якого напам'ять знає кожна тамтешня господиня. По-моєму, це найсмачніший суп з усіх, що мені доводилося куштувати. опис приготування: Отже, підготуйте наш харчо або, щоб було зрозуміліше, грузинський суп зі свинини — рецепт описую нижче...
Фахитас з яловичиною
Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...