Рецепти muscleman.com.ua

Гриби, фаршировані фініками і сиром «брі»

Гриби, фаршировані фініками і сиром «брі»

До святкового столу хочете придумати якусь незвичайну закуску? Вашій увазі хочу запропонувати чудову ідею, як приготувати гриби, фаршировані фініками і сиром "; Брі ";. неймовірне поєднання! опис приготування: Ця приголомшлива закуска буде готова всього через якихось 15-20 хвилин після початку...

Суші своїми руками

Суші своїми руками

Суші - це традиційна закуска країни висхідного сонця. Я люблю суші у вигляді ролів з різноманітними начинками. У кафе часто не походиш, це недешево, тому я роблю роли будинку своїми руками. опис приготування: Суші є прикладом збалансованої їжі, містить в собі різноманіття мінеральних речовин і...

Сендвічі з огірком

Сендвічі з огірком

Неймовірно швидкий в приготуванні перекус — сендвічі з огірками. Їх можна взяти з собою на роботу, в поїздку, на пікнік або подати на сніданок. опис приготування: Використовуйте свіжі огірки, не забуваючи пробувати їх на смак, особливо якщо овочі грунтові. Сорт хліба не настільки важливий, доп...

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Суп зі шпинатом і баранячим горохом

Рецепт приготування супу з рису, грибів, шпинату і баранячого гороху. опис приготування: У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. Додати коричневий рис і готувати, накривши кришкою, протягом 30 хвилин. Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, ...

Шашлик з ківі

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Шашлик з ківі. Що це? Насправді це дуже смачний шашлик, який маринуємо в ківі стає фантастично ніжним, соковитим і смачним. головна перевага — маринується шашлик всього півгодини! опис приготування: Рецепт шашлику з ківі дуже простий. Якщо вам здається, що в цьому є щось екзотичне, то ви помил...

Соус для риби в духовці

Соус для риби в духовці

До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Соус з абрикосів і яблук

Соус з абрикосів і яблук

Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...

Соус Сальса

Соус Сальса

сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...

Печериці на шпажках

Печериці на шпажках

Печериці на шпажках завжди робить мій брат заодно з шашликом. Яких тільки варіантів я не пробувала, але найцікавіший по-моєму цей. Даю вам рецепт, який зацікавив мене, спробуйте! опис приготування: Печериці на шпажках — пікантна оригінальна закуска, яка подається до м'яса і овочів. Якщо смажит...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Суп з окосту

Суп з окосту

Ситний і наваристий суп з окосту годиться для обіду всією сім'єю! Виходить таким смачним, що рецепт супу з окосту ви вивчите напам'ять. Настійно його рекомендую! опис приготування: М'ясний наваристий смак запам'ятовується надовго. Суп з окосту цілком може замінити вам другий, з'їжте більше м'я...

Гриби з розмарином

Гриби з розмарином

Розмарин відмінно поєднується не тільки з м'ясом, але і з грибами, тому пропоную вельми вдалий рецепт маринованих шампіньйонів. Процес приготування і настоювання досить швидкий, спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати гриби з розмарином, буде потрібно не так вже й багато зусиль...

Гуляш з індички з підливою

Гуляш з індички з підливою

Гуляш з індички з підливою - це прекрасний вибір для вечері або обіду. Індичку прийнято вважати дієтичним м'ясом, тому можете не переживати про зайві кілограми. А підливою можна полити гарнір. опис приготування: Дуже смачним і поживним виходить гуляш з індички. він нежирний, але завдяки полива...

Доходи від малиною і мигдалем

Доходи від малиною і мигдалем

Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...

Яловичина в мультиварці «Філліпс»

Яловичина в мультиварці «Філліпс»

Яловичина в мультиварці "; Філіпс" — дуже просте, але смачна страва, яке готуємо шарами. Для приготування ми використовуємо м'ясо, картопля, цибуля, сир, майонез, блюдо виходить надзвичайно смачним! опис приготування: Пропоную рецепт ще одного дуже смачного і соковитого страви в мультиварці. Г...

Страчателла (суп з яйцем)

Страчателла (суп з яйцем)

Пропоную вам ідеальний варіант для приготування ситного і дуже апетитного страви на швидку руку! дивіться, як приготувати "; Страчателла" (суп з яйцем і найпростішими інгредієнтами). Це смачно! опис приготування: Обов'язково спробуйте цей італійський супчик. Мінімум інгредієнтів і легкість при...

Гуляш з мови

Гуляш з мови

Дуже смачне блюдо, яке прийшло до нас з угорської кухні і який отримав неймовірну популярність. Гуляш з яловичого мови — блюдо незвичайне і дуже ароматне. Спробуйте. опис приготування: Якщо ви придбали мову неочищеним, то найлегший спосіб це зробити — відварити м'ясо, а після зняти шкірку. мар...

Свежепросольная огірки

Свежепросольная огірки

Малосольні огірочки я люблю більше звичайних солоних. Свіжі і хрусткі плоди стануть відмінною закускою в будь-який час року. Тільки потрібно знайти відповідний перевірений рецепт, наприклад, як цей. опис приготування: вивчіть, як приготувати свежепросольная огірки в пакеті. Проста у виконанні ...

Флан з зеленого горошку

Флан з зеленого горошку

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...