Рецепти muscleman.com.ua
Гриби, фаршировані фініками і сиром «брі»
До святкового столу хочете придумати якусь незвичайну закуску? Вашій увазі хочу запропонувати чудову ідею, як приготувати гриби, фаршировані фініками і сиром "; Брі ";. неймовірне поєднання! опис приготування: Ця приголомшлива закуска буде готова всього через якихось 15-20 хвилин після початку...
Суші своїми руками
Суші - це традиційна закуска країни висхідного сонця. Я люблю суші у вигляді ролів з різноманітними начинками. У кафе часто не походиш, це недешево, тому я роблю роли будинку своїми руками. опис приготування: Суші є прикладом збалансованої їжі, містить в собі різноманіття мінеральних речовин і...
Сендвічі з огірком
Неймовірно швидкий в приготуванні перекус — сендвічі з огірками. Їх можна взяти з собою на роботу, в поїздку, на пікнік або подати на сніданок. опис приготування: Використовуйте свіжі огірки, не забуваючи пробувати їх на смак, особливо якщо овочі грунтові. Сорт хліба не настільки важливий, доп...
Суп зі шпинатом і баранячим горохом
Рецепт приготування супу з рису, грибів, шпинату і баранячого гороху. опис приготування: У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. Додати коричневий рис і готувати, накривши кришкою, протягом 30 хвилин. Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, ...
Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
Шашлик з ківі. Що це? Насправді це дуже смачний шашлик, який маринуємо в ківі стає фантастично ніжним, соковитим і смачним. головна перевага — маринується шашлик всього півгодини! опис приготування: Рецепт шашлику з ківі дуже простий. Якщо вам здається, що в цьому є щось екзотичне, то ви помил...
Соус для риби в духовці
До будь-якої риби, якби була смаженої, відвареної або запеченої в духовці, можна подати гострий соус, який додасть страві пікантності і розкриє його смак. особливо добре соус поєднується з рибкою на мангалі. опис приготування: Цей пікантний соус підійде не тільки до риби, але і до інших гарячи...
Суп з болгарського перцю
Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...
Соус з абрикосів і яблук
Уявляю хіт сезону — пікантний солодко-пряний фруктовий соус. Його можна сміливо подати на додаток до м'яса, птиці, рибі або морепродуктів. цікаво? Тоді запрошую до приготування опис приготування: Спробуйте подати вишуканий абрикосовий соус до м'ясних або рибних страв, він значно збагатить смак...
Соус Сальса
сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...
Печериці на шпажках
Печериці на шпажках завжди робить мій брат заодно з шашликом. Яких тільки варіантів я не пробувала, але найцікавіший по-моєму цей. Даю вам рецепт, який зацікавив мене, спробуйте! опис приготування: Печериці на шпажках — пікантна оригінальна закуска, яка подається до м'яса і овочів. Якщо смажит...
Шніцель з курячої грудки
Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...
Суп з окосту
Ситний і наваристий суп з окосту годиться для обіду всією сім'єю! Виходить таким смачним, що рецепт супу з окосту ви вивчите напам'ять. Настійно його рекомендую! опис приготування: М'ясний наваристий смак запам'ятовується надовго. Суп з окосту цілком може замінити вам другий, з'їжте більше м'я...
Гриби з розмарином
Розмарин відмінно поєднується не тільки з м'ясом, але і з грибами, тому пропоную вельми вдалий рецепт маринованих шампіньйонів. Процес приготування і настоювання досить швидкий, спробуйте! опис приготування: Для того, щоб приготувати гриби з розмарином, буде потрібно не так вже й багато зусиль...
Гуляш з індички з підливою
Гуляш з індички з підливою - це прекрасний вибір для вечері або обіду. Індичку прийнято вважати дієтичним м'ясом, тому можете не переживати про зайві кілограми. А підливою можна полити гарнір. опис приготування: Дуже смачним і поживним виходить гуляш з індички. він нежирний, але завдяки полива...
Доходи від малиною і мигдалем
Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...
Яловичина в мультиварці «Філліпс»
Яловичина в мультиварці "; Філіпс" — дуже просте, але смачна страва, яке готуємо шарами. Для приготування ми використовуємо м'ясо, картопля, цибуля, сир, майонез, блюдо виходить надзвичайно смачним! опис приготування: Пропоную рецепт ще одного дуже смачного і соковитого страви в мультиварці. Г...
Страчателла (суп з яйцем)
Пропоную вам ідеальний варіант для приготування ситного і дуже апетитного страви на швидку руку! дивіться, як приготувати "; Страчателла" (суп з яйцем і найпростішими інгредієнтами). Це смачно! опис приготування: Обов'язково спробуйте цей італійський супчик. Мінімум інгредієнтів і легкість при...
Гуляш з мови
Дуже смачне блюдо, яке прийшло до нас з угорської кухні і який отримав неймовірну популярність. Гуляш з яловичого мови — блюдо незвичайне і дуже ароматне. Спробуйте. опис приготування: Якщо ви придбали мову неочищеним, то найлегший спосіб це зробити — відварити м'ясо, а після зняти шкірку. мар...
Свежепросольная огірки
Малосольні огірочки я люблю більше звичайних солоних. Свіжі і хрусткі плоди стануть відмінною закускою в будь-який час року. Тільки потрібно знайти відповідний перевірений рецепт, наприклад, як цей. опис приготування: вивчіть, як приготувати свежепросольная огірки в пакеті. Проста у виконанні ...
Флан з зеленого горошку
флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...