Рецепт Суп-пюре зі свинячим мовою і буряком

Рецепт Суп-пюре зі свинячим мовою і буряком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з свинячого мови, буряка і зелені.

опис приготування:

Цей легкий і корисний суп готується з мінімуму інгредієнтів.

приготування:

Промити свинячий мову, очистити і нарізати соломкою. Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити на повільному вогні до готовності 2-3 годину. відварити буряк, дати охолонути. Крупно натерти на тертці і помістити в каструлю. Додати 6-8 столових ложок гарячої води, оцет і вершкове масло. Довести до кипіння. Розтопити вершкове масло в сковороді. Додати борошно і обсмажити, постійно помішуючи. Протерти буряк через сито і додати в бульйон з мовою. Додати пасеровану борошно, цукор, сіль і чорний мелений перець. Довести до кипіння. Розлити суп по тарілках, прикрасити подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.


  • води— 2 L
  • свиного языка— 300 грам
  • буряка— 1,5 кілограма
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • сметани— 3-4 Ст. ложок
  • вершкового масла— 100 грам
  • оцту— 1 Ст. ложка
  • зелень, цукор, перець і сіль— За смаком
Цей легкий і корисний суп готується з мінімуму інгредієнтів.

приготування:

Промити свинячий мову, очистити і нарізати соломкою. Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити на повільному вогні до готовності 2-3 годину. відварити буряк, дати охолонути. Крупно натерти на тертці і помістити в каструлю. Додати 6-8 столових ложок гарячої води, оцет і вершкове масло. Довести до кипіння. Розтопити вершкове масло в сковороді. Додати борошно і обсмажити, постійно помішуючи. Протерти буряк через сито і додати в бульйон з мовою. Додати пасеровану борошно, цукор, сіль і чорний мелений перець. Довести до кипіння. Розлити суп по тарілках, прикрасити подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.


Подібні рецепти

Суп з сочевицею і буряком

Гарнір до реберцям свинячим

Рецепт приготування супу з сочевицею, помідорами, приправами і листовим буряком. опис приготування: У великій каструлі з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, орегано, чебрець ...

Суп гречаний з мовою

Суп гречаний з мовою

Рецепт приготування супу з мови, гречки, лука, картоплі і моркви. опис приготування: Гречаний суп на основі бульйону з мови виходить дуже смачним і дієтичним блюдом. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності на повільному вогні. Це забере у вас близ...

Гурійская капуста з буряком

Гурійская капуста з буряком

розповім, як приготувати Гурійський капусту з буряком. виходить смачне, оригінальне і пікантне доповнення до будь-якого гарніру. А ще такий салат відмінно доповнить м'ясо, але він смачний і сам по собі! опис приготування: Рецепт приготування Гурійський капусти з буряком досить простий, і у вас...

Спагеті з фрикадельками і листовим буряком

Спагеті з фрикадельками і листовим буряком

Рецепт приготування спагетті з фрикадельками з індички, сиром фета, листовим буряком і часником. опис приготування: Щоб зробити фрикадельки, замочити в молоці хліб протягом 10 хвилин. Змішати хліб з індичкою, кропом, сиром фета і часником, акуратно перемішати руками. Приправити сіллю і перцем,...

Стейк з буряком і зеленню

Стейк з буряком і зеленню

Рецепт приготування яловичого стейка з буряком і мангольдом. Мангольд в цьому рецепті ви можете замінити шпинатом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти буряк на великий аркуш фольги, скропити 1 столовою ложкою олії і приправити сіллю і перцем. Загорнути буряк у фольгу...