Рецепт Суп-пюре зі свинячим мовою і буряком
Рецепт приготування супу з свинячого мови, буряка і зелені.
опис приготування:
Цей легкий і корисний суп готується з мінімуму інгредієнтів.
приготування:
Промити свинячий мову, очистити і нарізати соломкою. Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити на повільному вогні до готовності 2-3 годину. відварити буряк, дати охолонути. Крупно натерти на тертці і помістити в каструлю. Додати 6-8 столових ложок гарячої води, оцет і вершкове масло. Довести до кипіння. Розтопити вершкове масло в сковороді. Додати борошно і обсмажити, постійно помішуючи. Протерти буряк через сито і додати в бульйон з мовою. Додати пасеровану борошно, цукор, сіль і чорний мелений перець. Довести до кипіння. Розлити суп по тарілках, прикрасити подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.
- води— 2 L
- свиного языка— 300 грам
- буряка— 1,5 кілограма
- борошна— 2 Ст. ложки
- сметани— 3-4 Ст. ложок
- вершкового масла— 100 грам
- оцту— 1 Ст. ложка
- зелень, цукор, перець і сіль— За смаком
приготування:
Промити свинячий мову, очистити і нарізати соломкою. Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити на повільному вогні до готовності 2-3 годину. відварити буряк, дати охолонути. Крупно натерти на тертці і помістити в каструлю. Додати 6-8 столових ложок гарячої води, оцет і вершкове масло. Довести до кипіння. Розтопити вершкове масло в сковороді. Додати борошно і обсмажити, постійно помішуючи. Протерти буряк через сито і додати в бульйон з мовою. Додати пасеровану борошно, цукор, сіль і чорний мелений перець. Довести до кипіння. Розлити суп по тарілках, прикрасити подрібненою зеленню і подавати зі сметаною.
Подібні рецепти
Гарнір до реберцям свинячим
Рецепт приготування супу з сочевицею, помідорами, приправами і листовим буряком. опис приготування: У великій каструлі з кришкою нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, до м'якості і коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, орегано, чебрець ...
Суп гречаний з мовою
Рецепт приготування супу з мови, гречки, лука, картоплі і моркви. опис приготування: Гречаний суп на основі бульйону з мови виходить дуже смачним і дієтичним блюдом. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності на повільному вогні. Це забере у вас близ...
Гурійская капуста з буряком
розповім, як приготувати Гурійський капусту з буряком. виходить смачне, оригінальне і пікантне доповнення до будь-якого гарніру. А ще такий салат відмінно доповнить м'ясо, але він смачний і сам по собі! опис приготування: Рецепт приготування Гурійський капусти з буряком досить простий, і у вас...
Спагеті з фрикадельками і листовим буряком
Рецепт приготування спагетті з фрикадельками з індички, сиром фета, листовим буряком і часником. опис приготування: Щоб зробити фрикадельки, замочити в молоці хліб протягом 10 хвилин. Змішати хліб з індичкою, кропом, сиром фета і часником, акуратно перемішати руками. Приправити сіллю і перцем,...
Стейк з буряком і зеленню
Рецепт приготування яловичого стейка з буряком і мангольдом. Мангольд в цьому рецепті ви можете замінити шпинатом. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти буряк на великий аркуш фольги, скропити 1 столовою ложкою олії і приправити сіллю і перцем. Загорнути буряк у фольгу...