Рецепт Суп-пюре з гарбузом і селерою
Цей суп-пюре готується просто, і для його приготування не будуть потрібні важкодоступні інгредієнти, а результат вийде надзвичайно смачним: теплий, пряно-солодкий суп з тонким ароматом селери.
опис приготування:
Способів приготування супів з гарбуза дуже багато, повірте. І щоб знайти "; свій" суп, ви повинні перепробувати безліч рецептів його приготування. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати суп-пюре з гарбуза з селерою, може, саме цей варіант і виявиться тим, який ви так довго шукали.
- гарбуз— 200-250 грам(очищена)
- селера— 100 грам(корінь)
- Картопля— 1 штука(середнього розміру)
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- молоко— 1/2 склянки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
- імбир мелений— 1 щіпка(сушений)
- Чорний перець— 1-2 Щепоток(мелений)
- базилік— 1-2 Щепоток(сушений)
Суп у нас буде пюре, тому не настільки важливо, як ви наріжете овочі. Просто якщо нарізати їх подрібніше, вони швидше приготуються. Моркву натираємо на тертці, цибуля і часник подрібнюємо.
Обсмажуємо на оливковій олії до прозорості цибулю і моркву. Суп дуже зручно готувати в невеликому сотейнику, в ньому і обсмажуємо овочі і будемо варити суп.
Дрібними кубиками нарізаємо селеру, хвилини 3-4 обсмажуємо разом з морквою і цибулею. Потім додамо часник і обсмажуємо ще хвилинку-дві.
Додаємо нарізану картоплю і гарбуз. Заливаємо водою так, щоб вона лише злегка покривала овочі або рівень води був трохи менше.
Коли овочі закиплять, додамо сіль, імбир і чорний перець.
І сушений базилік.
Овочі зварилися швидко, хв 15. І рівень рідини в супі став менше.
За допомогою блендера перетворюємо суп в суп-пюре.
Ставимо суп на вогонь і додаємо молоко (замість молока можна додавати воду або вершки). Кількість молока залежить тільки від того, який густоти ви хочете суп. Доводимо до кипіння, пробуємо і додаємо відсутні спеції.
І можна приступати до трапези. Я посипаю суп дрібно натертим твердим сиром і подаю його до столу з сухариками і зеленню.
Подібні рецепти
Курячий суп з галушками, селерою і кабачками
Рецепт приготування низькокалорійного і корисного супу з селери. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додат...
Суп з куркою, морквою, селерою і галушками
Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...
Суп з селерою і куркою
Суп з селерою і куркою підійде і дітям, і дорослим, які піклуються про свою фігуру. Він виходить наваристим, досить легким і корисним. А селера сприяють швидкому обміну речовин. опис приготування: Як приготувати суп з селерою і куркою? 1. Курячі стегенця промийте і покладіть в каструлю. Залийт...
Вершковий суп з грибами і селерою
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...
Суп з селерою
Корисні властивості селери не піддаються обчисленню. Спробуйте приготувати смачний суп з селерою! опис приготування: Покладіть селера у велику каструлю з цибулею і бульйоном. Доведіть до кипіння і кип'ятіть на повільному вогні протягом 30 хвилин. Додати молоко, доведіть до кипіння і потім кип'...