Рецепт Гуляш з мови
Дуже смачне блюдо, яке прийшло до нас з угорської кухні і який отримав неймовірну популярність. Гуляш з яловичого мови — блюдо незвичайне і дуже ароматне. Спробуйте.
опис приготування:
Якщо ви придбали мову неочищеним, то найлегший спосіб це зробити — відварити м'ясо, а після зняти шкірку.
маринування мови — обов'язкова умова, так як інакше мова вийде аж надто жорстким. При цьому, якщо у вас є можливість замаринувати його на більшу кількість асів, а то і на добу, то краще так і зробити.
А після дійте по перерахованим нижче кроків і ви отримаєте надзвичайно-смачна страва — гуляш з яловичого мови.
- Яловичий язик— 700 грам
- часник— 7 зубчиків
- імбир— 1 штука(середнього розміру)
- Перець горошком— 9 штук
- бутони гвоздики— 7 штук
- обкладинка— 1 штука(довжиною в 5 см)
- куркума— 1 Чайна ложка
- кмин— 1 Чайна ложка
- оцет— 2 Ст. ложки
- Червоний перець чилі— 2 штуки(очищені від насіння)
- цукор— 2 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Картопля— 600 грам
2. Тепер змішаємо спеції для маринування мови. Додайте в ступку роздавлені зубчики часнику, натертый имбирь, перець, гвоздику, корицю, Кмин і куркума.
3. Все це ретельно потовчемо.
4. Мова полийте оцтом.
5. І змастіть приготованими спеціями. І залиште під закритою кришкою маринуватися на 2 годину.
6. Коли мова замаринувати, перейдемо до безпосереднього приготування страви. У каструлю вилийте трохи соняшникової або оливкової олії
7. Коли масло розігрілося, додайте цукру і почекайте поки суміш закарамелізуется.
8. Тепер додайте туди мову і перець чилі.
9. Тепер дрібно наріжте картоплю, додайте в каструлю. Також висипте дрібно нарізану цибулю.
10. додайте 2 склянки окропу і рідину після маринування. І залиште гаситися протягом 45 хвилин.
11. Після цього блюдо готове до подачі на стіл. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з мови
Шашлик з мови через свого оригінального смаку завжди вважався делікатесом. звичайно, за смаком він істотно відрізняється від шашлику традиційного, але не скажу, що в гіршу сторону. опис приготування: До вашої уваги — дуже простий рецепт шашлику з яловичого мови. Коли ми з родиною їдемо на прир...
Суп з мови з равликами з тіста
Рецепт приготування супу з мови, яловичого бульйону і цибулі з зеленню і равликами з тіста. опис приготування: Равлики з тіста також можна відварити в бульйоні з обсмаженою цибулею, розлити суп по тарілках, а потім додати нарізаний мову. приготування: Помістити мову в каструлю, залити холодною...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...
Гуляш з яловичини з овочами
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...