Рецепт Суп зі шпинатом і баранячим горохом
Рецепт приготування супу з рису, грибів, шпинату і баранячого гороху.
опис приготування:
У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. Додати коричневий рис і готувати, накривши кришкою, протягом 30 хвилин.
Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, часто помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати часник і гриби, смажити, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Додати бульйон і розмарин, довести до кипіння. Зняти з вогню.
Перевірити рис через 30 хвилин, якщо він ще не готовий, накрити кришкою і продовжувати варити, до 10 хвилин. розмішати 2 склянки вареного рису і баранячий горох в бульйоні, довести до кипіння, накрити кришкою і продовжувати варити ще 5 хвилин.
Додати шпинат і варити приблизно 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем, посипати сиром і подавати відразу ж.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- середня цибулина, дрібно нарізана— 1 штука
- зубчики часнику, подрібненого— 2 штуки
- свіжих грибів, тонко нарізаних— 240 грам
- сушеного розмарину— 1/2 чайних ложки
- баранячого гороху— 450 грам
- листя шпинату— 300 грам
- сіль і мелений перець— 1 частина
Тим часом у великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю, готувати, часто помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додати часник і гриби, смажити, помішуючи, поки гриби не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Додати бульйон і розмарин, довести до кипіння. Зняти з вогню.
Перевірити рис через 30 хвилин, якщо він ще не готовий, накрити кришкою і продовжувати варити, до 10 хвилин. розмішати 2 склянки вареного рису і баранячий горох в бульйоні, довести до кипіння, накрити кришкою і продовжувати варити ще 5 хвилин.
Додати шпинат і варити приблизно 1 хвилину. Приправити сіллю і перцем, посипати сиром і подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Фарширована качка з ананасом
Рецепт приготування спагетті з нутом, курячим бульйоном, беконом, цибулею, часником, помідорами, базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 4 порції в якості основної страви або 8 порцій в якості першого страви. консервованого нуту— 450 грам(або про 2 чашок пр...
Суп з копченої риби з горохом
Суп з копченої риби з горохом — чудове обідню страву, яке нескінченно довго можна хвалити. Суп виходить густим, наваристим і дуже ситним. аромат незрівнянний, а смак ще краще! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з копченої риби і гороху. Даний сур готується на осно...
Суп з горохом і копченою ковбасою
Чи пробували ви гороховий суп з копченою ковбасою? Настійно рекомендую приготувати! Цей ароматний і ситний суп дуже просто і швидко готуватися, що особливо актуально з нашим швидким ритмом життя. опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з горохом і копченою ковбасою. Варто відзна...
Яловичина, тушкована з зеленим горохом
Якщо вам попалося жестковатое м'ясо, кращий спосіб його приготування - тривале гасіння. І овочі краще підібрати такі ж «довгограючі» наприклад, сухий зелений горох. опис приготування: М'ясо з бобовими - просто джерело білка. Є такі страви краще на обід в середині дня, щоб енергії вистачило до ...
Грибна підлива з горохом
Коли хочеться різноманітності, але домочадці віддають перевагу перевіреним страви і не хочуть пробувати нічого нового, «Перемогти» консерватизм допоможе цей рецепт. опис приготування: Приготувавши грибну підливу з печериць, ми отримаємо незвичайне доповнення, підходяще до будь-якого гарячого б...