Рецепти muscleman.com.ua

Суп з фрикадельками з яловичого фаршу

Суп з фрикадельками з яловичого фаршу

Рецепт приготування популярного російського супу з м'ясними кульками. опис приготування: Самий трудомісткий процес в цьому рецепті, полягає у формуванні крихітних (перлинних) фрикадельок. фарш із яловичини— 1 кілограм цибулина— 1 штука яєчний білок— 1 штука картопля— 1 штука морква— 1 штука ...

Філе курчат з сиром і ананасом

Філе курчат з сиром і ананасом

Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Яловичина в мультиварці «Філліпс»

Яловичина в мультиварці «Філліпс»

Яловичина в мультиварці "; Філіпс" — дуже просте, але смачна страва, яке готуємо шарами. Для приготування ми використовуємо м'ясо, картопля, цибуля, сир, майонез, блюдо виходить надзвичайно смачним! опис приготування: Пропоную рецепт ще одного дуже смачного і соковитого страви в мультиварці. Г...

Фріттата з картоплею

Смажене морозиво на сковороді

Кому-то з ранку в горло шматок не лізе, а хтось на сніданок любить ситно поїсти. Мій рецепт для людей другого порядку. Ситне калорійне блюдо виділяється на тлі звичайних яєчні і омлетів. Спробуйте! опис приготування: У покрокової інструкції описано, як приготувати фриттату з картоплею. Вийшло ...

Горохова каша з копченими реберцями

Горохова каша з копченими реберцями

Прохолодною восени всім хочеться тепла. А найтепліше блюдо — це каша. смачна, корисна, ситна — горохова каша відмінно зігріє вас в осінній дощовий день. опис приготування: Горох треба замочити, а потім поставити на вогонь в глибокій сковороді, заливши водою. Ребра обсмажте і додайте до майже г...

Яловичина з помідорами і чилі

Яловичина з помідорами і чилі

Рецепт приготування яловичини з помідорами, часником, чилі, Темрява і орегано. опис приготування: Нарізати яловичину на дрібні шматочки. Крупно нарізати цибулю. Пропустити часник і чилі через прес. Обсмажити сушений чилі в сухій сковороді на середньому вогні до появи аромату, від 2 до 3 хвилин...

Шоколадно-горіховий тортик

Шоколадно-горіховий тортик

Рецепт приготування шоколадно-горіхової тортика дуже простий і не зажадає від вас спеціальних навичок або умінь. Для нього використовую готовий шоколадний бісквіт, горіхи, шоколадну пасту і згущене молоко. опис приготування: Горіхи можна використовувати будь-які, я вважаю за краще фундук або м...

Суп з яловичиною та локшиною по-азійському

Суп з яловичиною та локшиною по-азійському

Рецепт приготування супу по-азійському з китайською локшиною, яловичим бульйоном, соєвим соусом, імбиром, грибами, цибулею, капустою, яловичиною і базиліком. опис приготування: Швидкий рецепт густого азіатського супу порадує вас своїм насиченим смаком. китайської локшини або тонких макароні...

Свежепросольная огірки

Свежепросольная огірки

Малосольні огірочки я люблю більше звичайних солоних. Свіжі і хрусткі плоди стануть відмінною закускою в будь-який час року. Тільки потрібно знайти відповідний перевірений рецепт, наприклад, як цей. опис приготування: вивчіть, як приготувати свежепросольная огірки в пакеті. Проста у виконанні ...

Соковиті котлети з курячого фаршу

Соковиті котлети з курячого фаршу

Котлети виходить не тільки соковитими, але і дуже м'якими, ніжними. звичайно, смажити їх не так легко, але результат того вартий! Дивіться як приготувати котлети! опис приготування: Приготуйте фарш, залийте вівсянку гарячим молоком. З'єднайте всі інгредієнти і смажте отриманий фарш на сковород...

Суп з сушеними грибами

Суп з сушеними грибами

На обід ще не придумали меню? Пропоную вашій увазі нескладний, але дуже апетитний варіант приготування супу з сушеними грибами. наваристий, ароматний і дійсно смачний. потрібно пробувати! опис приготування: Поєднання сушених і свіжих грибочків з вершками — це класика, яка вас напевно порадує. ...

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Суп з гарбуза на овочевому бульйоні

Рецепт приготування простого супу зі смаженої гарбуза прямо перед вами. Поки осінь в самому розпалі, не пропустіть нагоду насолодитися його смаком. Суп зберігається в холодильнику до трьох днів. кількість порцій: 4 мускатна гарбуз— 675 грам цибулина— 1 штука(очищена і нарізана) гриба шиітаке— 2...

Хліб з вершковою глазур'ю

Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...

Філе морського язика в духовці

Філе морського язика в духовці

захотілося рибки? Тоді ось вам рецепт, як приготувати філе морського мови в духовці. На приготування ви витратите не більше 20 хвилин, тому скоро зможете насолоджуватися цим смачним блюдом. опис приготування: Таким же чином можна приготувати не тільки морський язик, а й будь-яку іншу білу рибу...

Суші з ікрою

Суші з ікрою

Суші з ікрою виглядають ошатно і дуже апетитно. Можете використовувати ікру летючої риби або ікру лосося. Ці суші можна сміливо робити на святковий стіл замість звичайних бутербродів з ікрою! опис приготування: Суші з ікрою відмінно підійдуть на будь-який святковий стіл. Особливо добре суші з...

Буряковий борщ

Буряковий борщ

Існує безліч варіантів приготування борщу з буряка. Суп виходить дуже наваристим, з легким солодкуватим присмаком. Подається до столу гарячим зі сметанкою і чорним хлібом. Пробуйте і ви! опис приготування: Я варю борщ в мультварке, але, звичайно ж, можна і в звичайній каструлі. Попередньо відв...

Гаспачо

Гаспачо

У спекотний літній день (або ніч), а також з ранку після бурхливої ​​вечірки немає нічого кращого гаспачо — освіжаючого іспанського супу з томатів. Його не треба варити, інгредієнти — свіжі. Потрібен лише блендер! опис приготування: гаспачо — іспанська суп, який чудово підходить для приготуван...

Фаршироване ковзання

Фаршироване ковзання

Це національне єврейське блюдо, яке традиційно готували для суботи. По суті, це блюдо - фарширована риба. Рецептів приготування багато, у кожної господині свій, фірмовий рецепт з родзинкою. опис приготування: Гефілте фіш роблять різними способами: у вигляді рибних тефтелей, фарширують рибу ціл...

Феттучині з креветками

Феттучині з креветками

Рецепт приготування пасти феттучині з обсмаженими у вершковому маслі креветками і соусом з курячого бульйону і вершків. опис приготування: Ароматна паста з креветками і вершковим соусом готується за лічені хвилини. пасти феттучині— 120 грам креветок— 330 грам солі— 1 Чайна ложка свежемолото...