Рецепт Феттучині з креветками
Рецепт приготування пасти феттучині з обсмаженими у вершковому маслі креветками і соусом з курячого бульйону і вершків.
опис приготування:
Ароматна паста з креветками і вершковим соусом готується за лічені хвилини.
- пасти феттучині— 120 грам
- креветок— 330 грам
- солі— 1 Чайна ложка
- свежемолотого перцю— 1 Чайна ложка
- борошна— 2 Ст. ложки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- вершків— 1/2 склянки
- приправи каджун— 1/2 чайних ложки
2. посипати 1 столовою ложкою борошна над креветками і перемішати. посипати ще 1 столовою ложкою борошна креветки, щоб вона рівномірно покривала їх.
3. Розтопити вершкове масло і оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Коли олія нагріється, додати креветки в один шар і смажити на кожній стороні до золотисто-коричневого кольору, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку.
4. Зняти з вогню і викласти креветки на блюдо.
5. Влити в сковороду курячий бульйон. варити близько 5 хвилин, помішуючи віночком. Зменшити вогонь до середнього і влити вершки, постійно помішуючи. Варити соус на середньому вогні, поки він не почне густіти, близько 5 хвилин. Приправити м'ясо за бажанням (сіль, перець, каджун і т.д.) 6. Додати висушені макарони і креветки в соус, перемішати до однорідності і відразу подавати.
Подібні рецепти
Феттучині (швидкий рецепт)
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...
Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...
Феттучині
довга, плоска і при цьому широка паста в Італії зветься фетучіні. Завдяки своїм смаковим якостям вона стає прекрасним гарніром як до м'яса, рибі і креветок, так і до овочів. опис приготування: Фетучіні найкраще подавати до столу, посипаною зверху зеленню і твердим сиром. Такий варіант рецепта ...
Фахитас з креветками
Фахитас - мексиканське блюдо, основною складовою якого є коржик тортільяс. опис приготування: Нарізати кубиками перець (бажано використовувати і жовтий, і червоний, і зелений). Дрібно нарізати цибулю. Відварити креветки і потім обсмажити в глибокій сковороді разом з нарізаною цибулею і болгарс...
Фаршировані печериці з креветками
Фаршировані печериці з креветками - це відмінний варіант закуски на святковому столі. Блюдо виходить вишуканим і шалено смачним. Готується досить просто, і, повірте, воно коштує зусиль. опис приготування: відмінний рецепт, як приготувати фаршировані печериці з креветками, шалено смачну закуску...