Рецепт Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт Хліб з вершковою глазур'ю
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком

кількість порцій: 6-8
  • вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки
  • молоко тепле— 1 Склянка
  • вода тепла— 1/3 склянки
  • цукор— 0,25 склянки
  • сухі дріжджі— 2,25 чайних ложки(1 пакетик)
  • мука— 3,25 склянки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • коричневий цукор— 1 Склянка(посипання)
  • кориця мелена— 2 чайних ложки(посипання)
  • вершкове масло— 8 Ст. ложок(посипання — тепле)
  • вершковий сир— 90 грам(глазур)
  • цукрова пудра— 3 Ст. ложки(глазур)
  • молоко— 2 Ст. ложки(глазур)
  • ванільний екстракт— 0,25 чайних ложки(глазур)
Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 1 1. Вершкове масло розділити - 2 столові ложки розм'якшити, 2 столові ложки розтопити. Розігріти духовку до 200 градусів і вимкнути. змастити форму 2 столовими ложками м'якого вершкового масла. Відставити в сторону. зробити тісто. У великій мисці змішати разом молоко, воду, розтоплене вершкове масло, цукор і дріжджі. Змішати борошно і сіль в окремій мисці за допомогою гака для тесту. Поступово додати в молочну суміш і збити на низькій швидкості. Збільшити швидкість до середньої і збити до однорідності, від 6 до 7 хвилин.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 2 2. Тісто має бути липким, але якщо воно занадто вологе, додайте додатково 2 столові ложки борошна. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і замісити протягом 10 хвилин, формуючи кулю.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 3 3. Змастити велику миску маслом, помістити в миску тісто і обваляти в олії. Накрити поліетиленом і поставити в теплу духовку, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі, з 50-60 хвилин. зробити посипання. Помістити вершкове масло в одну миску. В іншій мисці змішати цукор і корицю разом.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 4 4. Готове тісто викласти на посипану борошном поверхню, розкачати і розрізати на 64 частини. Розкачати кожен шматок тесту в кулю.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 5 5. Кожен шар занурити в топлене масло в мисці, дати стекти надлишків. Потім обваляти кожен кульку в цукровій посипання.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 6 6. Викласти в підготовлену форму в кілька шарів. Форму щільно накрити поліетиленовою плівкою і поставити в теплу духовку, щоб тісто піднялося ще раз, з 50-70 хвилин.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 7 7. Прибрати форму з духовки і розігріти її до 175 градусів . повернути форму в духовку і випікати хліб до темно-коричневого кольору, від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім викласти на блюдо і дати охолонути 10 хвилин.

Хліб з вершковою глазур'ю - фото крок 8 8. зробити глазур. Збити вершковий сир з цукровою пудрою. Додати молоко і ванільний екстракт, збити. Додати цукрову пудру, якщо необхідно. Змастити глазур'ю теплий хліб і подавати.

Подібні рецепти

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю

Полуничні оладки

Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл. какао— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки червоного харчового барвник...

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2  чайних ложки яйця— 4 шту...

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія»,  — 700 ...

Шоколадні тістечка в вершковою глазурі

Шоколадні тістечка в вершковою глазурі

Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...