Рецепт Хліб з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком
кількість порцій: 6-8
- вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки
- молоко тепле— 1 Склянка
- вода тепла— 1/3 склянки
- цукор— 0,25 склянки
- сухі дріжджі— 2,25 чайних ложки(1 пакетик)
- мука— 3,25 склянки
- сіль— 2 чайних ложки
- коричневий цукор— 1 Склянка(посипання)
- кориця мелена— 2 чайних ложки(посипання)
- вершкове масло— 8 Ст. ложок(посипання — тепле)
- вершковий сир— 90 грам(глазур)
- цукрова пудра— 3 Ст. ложки(глазур)
- молоко— 2 Ст. ложки(глазур)
- ванільний екстракт— 0,25 чайних ложки(глазур)
2. Тісто має бути липким, але якщо воно занадто вологе, додайте додатково 2 столові ложки борошна. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і замісити протягом 10 хвилин, формуючи кулю.
3. Змастити велику миску маслом, помістити в миску тісто і обваляти в олії. Накрити поліетиленом і поставити в теплу духовку, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі, з 50-60 хвилин. зробити посипання. Помістити вершкове масло в одну миску. В іншій мисці змішати цукор і корицю разом.
4. Готове тісто викласти на посипану борошном поверхню, розкачати і розрізати на 64 частини. Розкачати кожен шматок тесту в кулю.
5. Кожен шар занурити в топлене масло в мисці, дати стекти надлишків. Потім обваляти кожен кульку в цукровій посипання.
6. Викласти в підготовлену форму в кілька шарів. Форму щільно накрити поліетиленовою плівкою і поставити в теплу духовку, щоб тісто піднялося ще раз, з 50-70 хвилин.
7. Прибрати форму з духовки і розігріти її до 175 градусів . повернути форму в духовку і випікати хліб до темно-коричневого кольору, від 30 до 35 хвилин. Дати охолонути у формі протягом 5 хвилин, потім викласти на блюдо і дати охолонути 10 хвилин.
8. зробити глазур. Збити вершковий сир з цукровою пудрою. Додати молоко і ванільний екстракт, збити. Додати цукрову пудру, якщо необхідно. Змастити глазур'ю теплий хліб і подавати.
Подібні рецепти
Полуничні оладки
Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл. какао— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки червоного харчового барвник...
Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...
Шоколадний торт з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2 чайних ложки яйця— 4 шту...
Шоколадні тістечка з вершковою начинкою
Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія», — 700 ...
Шоколадні тістечка в вершковою глазурі
Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...