Рецепти muscleman.com.ua

Французький крекер з кунжутом

Французький крекер з кунжутом

розповім вам, як приготувати французький крекер з кунжутом в домашніх умовах. Вийде проста і смачна випічка, яка вам обов'язково припаде до душі! Спробуйте і переконайтеся самі! опис приготування: Взагалі я таку випічку навіть можу назвати корисною. Завдяки насінню і насінню в ній багато клітк...

Стейки з баранини гострі

Стейки з баранини гострі

Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...

Холодець з курки без желатину

Холодець з курки без желатину

Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...

Яловичина, томлена в оливковій олії

Яловичина, томлена в оливковій олії

Дуже простий і абсолютно лінивий рецепт приголомшливого м'яса! Звичайна яловичина виходить ніжною, м'якою і смачною. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Тривале запікання м'яса при невисокій температурі в великій кількості оливкової олії дозволяє отримати відмінне блюдо з не...

Геркулесова каша з волоськими горіхами

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Корисна геркулесовая каша може бути ще і дуже смачною, якщо ви додасте в неї волоські горіхи, родзинки і мед. Від такого сніданку не відмовиться жодна дитина, особливо в дуеті з гарячим чаєм! опис приготування: Зі звичайних вівсяних пластівців можна приготувати швидкий сніданок і нагодувати їм...

Гаспачо чиллер

Гаспачо чиллер

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Грибні щі

Грибні щі

Щи - це блюдо исконно русской кухні, як борщ в Україні. Його готують господині в містах та селах, воно ситне і смачне, всіма улюблене. Пропонуємо вам спробувати, як приготувати грибні щі. опис приготування: Існують кілька рецептів приготування цієї страви. Є пісні щі, для тих, хто дотримується...

Голландський пудинг

Голландський пудинг

Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...

Солоні лимони

Солоні лимони

солоні лимони — блюдо марокканської кухні. Їх використовують як приправу, щоб підкреслити смак страви. Мало хто стикалися з засолкою лимонів, але хто одного разу приготував, залишаються у великому захваті! опис приготування: Одним з найважливіших факторів є витримування лимонів рівно 1 місяць....

Шоколадна лазіння

Шоколадна лазіння

Що таке лазіння ми все знаємо. Її головна фішка — це повторювані шари. Ситне гаряче блюдо має кілька варіацій, але з такою, як тут ви не стикалися. Адже в цей раз вона буде десертом! опис приготування: У цей блюді ми візьмемо за основу лише спосіб накладення шарів один на одного, а все інше бу...

Фаршировані печериці в сметані

Фаршировані печериці в сметані

Фаршировані печериці в сметані - це чудова і ситна закуска, яка дуже красиво виглядає на святковому столі і не вимагає величезних зусиль для приготування. Дуже раджу приготувати! опис приготування: Фаршировані печериці - це дуже смачне, ошатне блюдо для святкового столу. Начинка до них підходи...

Стокгольмські котлети

Стокгольмські котлети

Начебто звичайний набір для котлет, але за рахунок сметани і деяких маніпуляцій вони виходять дуже ніжними і соковитими. Заходьте, і я поділюся з вами рецептом! опис приготування: Ці котлети дуже популярні в Швеції і не дивно, адже вони виходять дуже ніжними, а сметана надає їм вершковий смак....

Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі

Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі

Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом

Солоне печиво з майонезом можна подати як закуску до пива, apperitivo, до м'яса або з м'яким сиром. Готується печиво легко і просто. дивіться, як його приготувати. опис приготування: Печиво виходить розсипчастим, ніжним і смачним. Приготувати таке печиво можна з каррі, сухими прованськими трав...

Шалтібарщай

Шалтібарщай

Шалтібарщай - це одне з найпопулярніших і відомих блюд в Литві. Воно являє собою холодний борщ і подається в обід як першу страву. Дуже класно шалтібарщай є в літню спеку. опис приготування: Литовці просто обожнюють цей суп. Особливо його приємно їсти, коли на вулиці стоїть полуденну спеку. Ві...

Гратен з картоплі з грибами

Гратен з картоплі з грибами

Гратен з картоплі з грибами можна подати в якості самостійного гарячої страви зі свіжим салатом, наприклад. А можна гратен піднести і як смачного і ситного гарніру. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати гратен з картоплі з грибами? 1. Увімкніть духовку нагріватися на 170 градусів. 2. У ...

Сироп з мандаринів

Сироп з мандаринів

Ділюся рецептом ароматного сиропу. Взимку самий сезон мандаринів, тому саме час приготувати пару баночок смачного десерту. опис приготування: Докладніше, як приготувати сироп з мандаринів, я розповім нижче. Для цього рецепта вибирайте маленькі мандарини (наприклад, сорт «Медівка»), навіть із с...

Холодець з курки в пляшці

Холодець з курки в пляшці

Перед вами рецепт приготування холодцю з курки в пляшці. Виходить оригінальне і незвичайне блюдо. Смак і технологія — класичні, але ось подача здивує навіть гурманів зі стажем! Спробуйте! опис приготування: Такий простий рецепт, як приготувати холодець з курки в пляшці, вам обов'язково повинен...

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому

Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами! опис приготування: Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий га...

Щи вегетаріанські

Щи вегетаріанські

В деякі дні я вважаю за краще бути вегетаріанцем. Але це не означає, що я їм менше або не наїдаюся. Намагаюся знайти знайомі рецепти, які будуть адаптовані. І цей один з подібних. Читайте! опис приготування: Пропоную вам прочитати про те, як приготувати борщ вегетаріанські. Основа їх не тільки...