Рецепт Яловичина по-домашньому

Рецепт Яловичина по-домашньому
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичина по-домашньому завжди робила моя бабуся. Цей рецепт я вважаю дуже правильним, так як, яловичину потрібно обов'язково потомить і тоді вона стає ніжною і смачною. Ділюся рецептом з вами!


опис приготування:

Яловичину по-домашньому подавайте з відвареним рисом або картоплею. Найкращий гарнір для яловичини картопляне пюре. Добре готувати яловичину по-домашньому в кінці літа, коли повно смачних, зрілих помідорів. Я додаю ще зелень петрушки і кріп, свіжі або сушені. Можна м'ясо обсмажити по-іншому. Спочатку на розігрітій сковороді обсмажити цибулю до приємного аромату, потім додати м'ясо і обсмажувати поки рідина не випарується, а м'ясо не підрум'яниться. І відразу додавайте помідори і тушкуйте до готовності. Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 650 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • томати— 300 грам
  • Олія— 3 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Яловичина по-домашньому - фото крок 1 Говядину порезать мелкими кусочками.

Яловичина по-домашньому - фото крок 2 Мясо обжарьте на масле до появления жидкости, додайте порізану цибулю.

Яловичина по-домашньому - фото крок 3 Пока мясо тушится под крышкой, поріжте помідор.

Яловичина по-домашньому - фото крок 4 через 20 минут добавьте к мясу помидоры. Гасіть до готовності.

Яловичина по-домашньому - фото крок 5 Молодое мясо тушится 40 хвилин, а взрослое полтора часа. Тушите под крышкой на слабом огне.

Яловичина по-домашньому - фото крок 6 К готовой говядине добавьте специи за 5-10 хвилин до закінчення гасіння.

Яловичина по-домашньому - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...