Рецепт Фаршировані печериці в сметані
Фаршировані печериці в сметані - це чудова і ситна закуска, яка дуже красиво виглядає на святковому столі і не вимагає величезних зусиль для приготування. Дуже раджу приготувати!
опис приготування:
Фаршировані печериці - це дуже смачне, ошатне блюдо для святкового столу. Начинка до них підходить будь-яка: м'ясна, овочева або змішана. Сьогодні я розповім вам, як приготувати фаршировані печериці в сметані. Гриби виходять дуже смачними і з цікавою начинкою. Готувати їх зовсім нескладно. А на святі вони обов'язково привернуть увагу ваших гостей барвистим виглядом і незвичайним смаком.
- печериці— 6-8 штук(великих)
- Картопля— 4-5 штук
- брокколі— 500 грам
- шинка— 100 грам
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 20 грам
- крем— 200-300 мілілітрів
- Мускатний горіх— 1 щіпка(за смаком)
- сіль— 1/4 чайних ложки(за смаком)
- Чорний мелений перець— 2-3 Щепоток(за смаком)
- петрушка— 1/2 пучка
- Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
- борошно— 1 Ст. ложка
Поділяємо брокколі на невеликі суцвіття, а товсту частину відрізаємо і дрібно рубаємо.
Картоплю чистимо і ставимо варитися в підсоленій воді. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно порізану товсту частину від брокколі. варимо хвилин 10.
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо дуже дрібно. Шинку теж нарізаємо дрібними шматочками.
Додаємо до картоплі суцвіття брокколі, варимо ще хвилин 10-15, до готовності.
Розігріваємо олію в сотейнику, додаємо шинку, цибулю і дрібно нарізані ніжки грибів.
добре помішуючи, обсмажуємо їх кілька хвилин. Потім додаємо борошно і ще раз перемішуємо.
Потім додаємо сметану, сіль, мускатний горіх. Перемішуємо і готуємо на маленькому вогні до легкого загустіння сметани. Додамо ще половину дрібно нарізаної петрушки і приберемо з вогню.
Зливаємо воду з картоплі, додаємо сіль, мускатний горіх, молоко і вершкове масло. І робимо пюре. Потім додаємо решту петрушку і перемішуємо.
У форму для запікання викладаємо соус, а печериці заповнюємо частиною приготованого пюре. Решта пюре - для тих, хто не їсть гриби.
Відправляємо форми з грибами в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Подібні рецепти
Печериці, фаршировані куркою
Рецепт приготування смажених грибів в сметані. кількість порцій: 2 печериці— 300 грам цибуля— 150 грам крем— 3 Ст. ложки рослинна олія— 1 штука перець— 1 штука сіль— 1 штука складові Дрібно нарізаємо цибулю. Нарізаємо гриби пластиками. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії...
Фаршировані печериці під соусом бешамель
Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...
Фаршировані печериці святкові
Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. опис приготування: фаршировані печериці — дуже смачна закуска до святкового столу з будь-якого приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються ...
Фаршировані печериці з креветками
Фаршировані печериці з креветками - це відмінний варіант закуски на святковому столі. Блюдо виходить вишуканим і шалено смачним. Готується досить просто, і, повірте, воно коштує зусиль. опис приготування: відмінний рецепт, як приготувати фаршировані печериці з креветками, шалено смачну закуску...
Фаршировані печериці з сиром і зеленню
Фаршировані печериці з м'ясним фаршем та сиром можна готувати не тільки на святковий стіл, але і просто на вечерю. Гриби можна фарширувати не тільки так, але також додавати шинку, курку і т.д. опис приготування: Фаршировані печериці з сиром і зеленню ідеально підійдуть на будь-який святковий с...