Рецепти muscleman.com.ua

Хе з моркви і кальмарів

Хе з моркви і кальмарів

Салат хе відноситься до традиційної корейської кухні, а як відомо, вони ще ті любителі гостренького! Ось і салат виходить неймовірно гострим і пікантним. Морква прекрасно поєднується з кальмарами! опис приготування: Приготуємо хе з моркви і кальмарів в домашніх умовах. Моркву натріть на спеціа...

Гратен з брокколі

Гратен з брокколі

Рецепт приготування страви «Гратен з брокколі». Просто чудовий смак страви, його можна подавати без всякого гарніру. опис приготування: У приготуванні страви використовуються такі інгредієнти як: брокколі, молоко, оливкова олія, борошно і сир. Виходить блюдо ситним і дуже смачним. сир— 120 ...

Суп з курячих лапок

Суп з курячих лапок

Такий суп з курячих лапок в домашніх умовах готується швидко, а виходить ситним і смачним. Це свого роду класичний рецепт, адже хто не любить хороший домашній курячий суп? Спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт супу з курячих лапок, як мені здається, обов'язково сподобається всім! ...

Грибний суп в мультиварці

Грибний суп в мультиварці

Рецепт приготування грибного супу в мультиварці приємно дивує своєю простотою і економністю, а вже такого приголомшливого аромату ви не досягнете ніяким іншим способом готування. спробуйте зараз! опис приготування: Цей простий рецепт грибного супу в мультиварці припаде до душі як всім любителя...

Сердечка курячі в сметані

Дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці

Класичний прийом для приготування страв з куркою - додавання кислого соусу. Але для гасіння курячих сердечок підійде ніжний кремовий смак сметанному соусі. Це просте блюдо до повсякденного обіду. опис приготування: Завдяки цим рецептом, як приготувати сердечка курячі в сметані, ви отримаєте ні...

Гарячий бутерброд на сковороді

Гарячий бутерброд на сковороді

За лічені хвилини можна приготувати пісний гарячий бутерброд на сковороді. Будемо використовувати соковиті помідори, сир, білий хліб і кілька листочків базиліка. Вийде такий собі італійський Панін. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить чотири порції (по два бутерброда)...

Хлібний пудинг з гарбуза

Хлібний пудинг з гарбуза

Осінь - пора збору гарбуза, саме час готувати з неї різні смачні страви. Пропоную приготувати солодкий, ароматний хлібний пудинг з гарбузом. Він сподобається всім ласунам і любителям страв з гарбуза. опис приготування: Відсвяткуйте настання осені і спечіть смачний і ароматний десерт з гарбузом...

Солодкий картопля з ікрою

Солодкий картопля з ікрою

Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...

Грінки житні з часником

Грінки житні з часником

У вас намічається грандіозна вечірка або просто зустріч старих друзів? Тоді сьогодні ми будемо робити найкращу закуску до пива — старі добрі житні грінки з часником — просто смакота. опис приготування: грінки — це, напевно, найпоширеніша закуска до пива, яку ми без особливих зусиль сьогодні пр...

Шоколадне вафельний печиво

Шоколадне вафельний печиво

Рецепт приготування хрусткого вафельного печива з шоколадом і корицею. опис приготування: Розтопити шоколад з 1 склянкою олії в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Дати трохи охолонути. Збити яйця, ваніль і цукровий пісок в мисці електричним міксером на середній швидкості, від 4...

Фарширований перець класичний

Фарширований перець класичний

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати фарширований перець класичний. Даний варіант приготування передбачає використання в якості начинки рису і м'яса. Фарш підійде свинячий або яловичий. опис приготування: Кожен обід обіду ворожнечу. І цей варіант обіднього меню є воістину королівським! Фарши...

Фарширована гусяча шийка

Фарширована гусяча шийка

Нескладний рецепт приготування фаршированих яловичиною качиних або гусячих шийок. опис приготування: Спочатку робимо фарш для начинки. Подрібнюємо м'ясо яловичини або курки з цибулею і часником в кухонному комбайні або за допомогою м'ясорубки. Додаємо у фарш сіль, перець, невелика кількість во...

Шоколадні мафіни з начинкою

Шоколадні мафіни з начинкою

Це дивовижне ласощі є одним з класичних французьких десертів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати шоколадні маффіни з рідкої начинкою. Ви будете в захваті від результату! опис приготування: Мафіни з рідкої шоколадною начинкою — це смачна бомба, ідеально підходить до чаю і кави! Пере...

Екстра швидка курка гриль

Екстра швидка курка гриль

Швидкий рецепт приготування курки-гриль. опис приготування: Ви можете приготувати курку гриль менш, чим за 90 хвилин? З нашим рецептом Вам це, безумовно, вдасться. Крім швидкості, наша курка виходить ще і дуже смачною і соковитою. Приготуйте овочі, поки курка буде в духовці, і Ви отримаєте осн...

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти

Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти

Супи-пюре давно і міцно завоювали наш обідній стіл. ніжні, з kremovoy, бархатистою консистенцією, вони подобаються дорослим і дітям. Суп-пюре з гарбуза і цвітної капусти не виняток. опис приготування: Суп-пюре з гарбузом і цвітною капустою готується дуже просто, при цьому дуже бюджетно, незвич...

Еклери «Полуниця з вершками»

Еклери «Полуниця з вершками»

чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Свиняча відбивна, загорнута в бекон, в пікантному соусі

Рецепт приготування свинячої відбивної, загорнутої в бекон, в пікантному соусі. Дійсно пікантне і оригінальне блюдо,можна подати на будь-який святковий стіл. опис приготування: Розігріти жаровню духовки і встановити стійку приблизно в 6 дюймах від джерела тепла. Оберніть кожну свинячу відбивну...

Грибний соус з печериць зі сметаною

Грибний соус з печериць зі сметаною

Ароматний грибний соус готується дуже просто і прекрасно доповнює багато страв. Обов'язкова складова - сметана або вершки. дивіться, як приготувати грибний соус з печериць зі сметаною. опис приготування: Для приготування такого соусу можна взяти сухі або свіжі гриби, але пам'ятайте, що печериц...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Суп зі свининою, шпинатом і чейотом

Суп зі свининою, шпинатом і чейотом

Рецепт смачного першого страви зі шпинатом, чейотом і м'ясним фаршем. Приготування дуже просте, займає всього 30 хвилин. опис приготування: Нагріти олію в каструлі. Дрібно порізати і покришити часник, цибуля. Додати свинину обсмажуючи і ламаючи фарш на великі шматки. залити 6 склянок бульйону....