Рецепт Екстра швидка курка гриль
Швидкий рецепт приготування курки-гриль.
опис приготування:
Ви можете приготувати курку гриль менш, чим за 90 хвилин? З нашим рецептом Вам це, безумовно, вдасться. Крім швидкості, наша курка виходить ще і дуже смачною і соковитою. Приготуйте овочі, поки курка буде в духовці, і Ви отримаєте основне блюдо, яким Ви зможете пишатися!
- курки— 1.35 кілограма
- бекону— 60 грам
- білого вина— 270 мілілітрів
- лимон— 1 штука
- петрушка— 1 Ст. ложка
- шавлії— 1 Ст. ложка
- часнику— 3 зубчики
- оливкової олії— 2 Ст. ложки
- Вершкового масла— 10 грам
- Солі і перцю— — За смаком
2. Покласти суміш олії, часнику і трав всередину курки разом з нарізаним лимоном. Змастити курку оливковою олією. Щедро посипати курку сіллю і перцем, зверху накрити тонко нарізаним смужками беконом. Покласти курку на деко і поставити в духовку на 55 хвилин.
3. Дістати курку з духовки. Видалити сік і лимон, які перебували всередині курки. Накрити курку фольгою і покласти на бік. Додати вина на деко і видавити сік лимона. Поставити деко на середній вогонь на 15 хвилин, постійно помішуючи. Розрізати курку на частини і полити на листи соусом.
Подібні рецепти
Курка гриль «в мексиканця»
Крім усіма улюблених шашликів і ковбасок-гриль, не зайвим на природі, столі будуть і овочі в свіжому або запеченому вигляді. Пропоную рецепт, як приготувати шампіньйони гриль. Відмінна ситна закуска. опис приготування: Гриби - дуже ситний продукт, який люблять більшість. Їх можна приготувати с...
Соус до овочів гриль
Це мій улюблений соус, який я готую з приводу і без. Найкраще він підходить до овочів, приготованим на грилі. Соус виходить дуже ароматним, пікантним і яскравим. рекомендую! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування соусу до овочів гриль. Він чудово поєднується не тіл...
Суп з куркою гриль
В холодильнику — залишки курки гриль. На закуску або гаряче для всієї родини не вистачить, а ось приготувати суп з неї можна. опис приготування: Суп з куркою гриль додатково заправляти не треба. Курка гриль має інтенсивний смак, його цілком вистачить. якщо бажаєте, додайте зелені. Смачного! ...
Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...
Гратен з кабачками гриль
Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудов...