Рецепт Шоколадні мафіни з начинкою

Рецепт Шоколадні мафіни з начинкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Це дивовижне ласощі є одним з класичних французьких десертів. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати шоколадні маффіни з рідкої начинкою. Ви будете в захваті від результату!

опис приготування:

Мафіни з рідкої шоколадною начинкою — це смачна бомба, ідеально підходить до чаю і кави! Перед подачею я рекомендую остудити мафіни до теплого стану, щоб не обпектися рідкої начинкою, прикрасити випічку цукровою пудрою і подавати з кулькою вершкового морозива.

  • шоколад темний— 150 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • яйця курячі— 2 штуки
  • Борошно пшеничне— 35 грам
  • Цукровий пісок— 50 грам
  • Какао-порошок— 1 Ст. ложка
  • Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
  • Вершкове морозиво— 300 грам
1 Приготування шоколадних мафінів з рідкої начинкою починаємо з того, що розламуємо чорний шоколад на дольки і розтоплюємо його в сотейнику на водяній бані з вершковим маслом. Важливо постійно помішувати суміш, щоб вона була однорідною і без грудочок.

2 В окремій ємності слід збити міксером яйця з цукром в пишну піну. Далі в яєчну суміш необхідно акуратно ввести розтоплений шоколад. Постійно помішувати суміш, по ходу вливання шоколаду. важливо пам'ятати, що шоколад перед цим слід остудити до кімнатної температури.

3 Наступним кроком стане додавання борошна. Її попередньо потрібно просіяти і акуратно додати в тісто, ретельно перемішуючи.

4 Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і присипаємо какао-порошком. Це робиться для того, щоб маффіни легко витягали з формочки. Розкладаємо тісто по формах, заповнюючи приблизно 2/3 форми. Духовку розігріваємо до 180 градусів, кекси випікаємо протягом 7 хвилин. Подавайте теплі маффіни, посипавши цукровою пудрою з кулькою морозива. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Шоколадні мафіни з вершками і вишнею

Шоколадні мафіни на кефірі

Рецепт приготування мафінів з какао, кореневих пивом, збитими вершками, ванільним морозивом і вишнею мараскино. Кореневе пиво - газований напій, виготовлений з кори дерева сассафрас. кількість порцій: 6-8 какао— 1 Склянка(мафіни) сода— 1 1/4  чайних ложки(мафіни) сіль— 1 Чайна ложка(мафіни) вел...

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі. опис приготування: Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл. какао— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки червоного харчового барвник...

Шоколадні капкейки з шоколадною начинкою

Шоколадні капкейки з шоколадною начинкою

Капкейк - це тістечко розміром з чашку. Такі тістечка завжди доречні на святковому столі. Їх зручно подавати поштучно за кількістю гостей. опис приготування: Це рецепт воістину для любителів шоколаду. Помірно солодкі кекси з ніжною шоколадною начинкою. Верх тістечок можна прикрасити ягодами, ц...

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія»,  — 700 ...

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Шоколадні сендвічі з начинкою з морозива

Рецепт приготування шоколадних сендвічів з начинкою з білого шоколаду, молока, цукру, вершків і жовтків. Замість зазначеної в рецепті начинки ви можете використовувати будь-який морозиво на ваш смак. кількість порцій: 6 цукор— 3/4 склянки яйце— 1 штука ванільний екстракт— 1 Чайна ложка какао-по...